0 oy
247 göst.
Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından
Hanımlar 39+2 hamileyim damla damla su geliyor beyaz bir akıntım var ve belim çok ağrıyor bide bebek şuan hareket halinde sizce nedendir sert hareket ediyor bebek
Gebelik haftası 39+2
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Suyun geliyor ve sancıların başlamış hastaneye gitmelisin hazırlan yavaş yavaş çık evden
tarafından
Olabilir herkeste olacak diye birşey yok bende nişan gelmedi ama suyum bitmişti hastaneye gittiğimde sancım vardı doğuma alındım, su daha önemli gitmelisin ihmal etme suyun biterse kötü olur Allah korusun
(170 puan) tarafından
Yo şuan damla damla ve sırtımda ağrı var
tarafından
Rahatlığına hayran kaldım bebeğine Allah korusun birşey olsa bunun vicdanıyla nasıl yasicaksin
(170 puan) tarafından
Kız ne ypim sancım bekliyorum Suyunda çok gelmesini
tarafından
Az az o suyun bitiyorsa çocuğun hayatı tehlikede demek bilmiyor musun bunu sen ?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Suyun geliyor sanırım canım bi hastaneye gitsen iyi olur doğum başlamış galiba ")
(170 puan) tarafından
Sancı nişan yok
tarafından
Suyu önce gelenin genelde nişanı gelmiyor canım bende öyle olmuştu büyük kızımda suyum geldi nisanım yoktu ama küçük kızımla oğlumda önce nisanım geldi sonra doğum oldu
(170 puan) tarafından
Şuan suyum damla damla bide koku yapiyormu
tarafından
Benim kizim anne karnında büyük abdest yapmıştı suyu  yeşil ve kokuluydu canım
(170 puan) tarafından
Hmmm şuan sancım biraz dindi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
+1 oy
3 cevap 108 göst.
0 oy