0 oy
755 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Merhabalar hanımlar kilo almak için bu ilacı kullandiniz mi yada kullanan tanıdığınız var mı işe yarıyor mu yan etkisi falan var mıdır 

image

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Lütfen böyle şeylere itibar etme kendi çabalarınla kilo almaya çalış ben güvenmiyorum yengemin babası bu gibi ilaçları internetten sipariş etti ve adam aldığında kalp krizi geçirdi direk vefat etti. Lütfen kendi cabalarinla almaya çalış gece uyumadan ye ekmek bol tüket bide kür hazırla kendine kur tarifleri oluyor ben şahsen internete kesinlikle güvenmiyorum. 
tarafından
Ciddi misin canm başınız sağolsun . Gayet iştahlı biriyim ne bulsam yiyorum ama maalesef alamıyorum
tarafından
Evet maalesef. Allah razı olsun.. valla bende kilo almak istiyorum ama yok yani benim iştahım yok sabahtan akşama kadar sadece bir toz ile geçiyorum eşim geldiğinde beraber akşam yemeği yeriz başka yok ben bu yüzden alamıyorum
tarafından
Sen hastaneye git istersen canm seni diyetisyene gönderir
-Reklam-
0 oy
(580 puan) tarafından
Böyle takviyeler kilo aldırmıyor balon gibi şişiriyor ve sağlıklı değil.
tarafından
Bende bir umut belki  işe yarıyordur kullanıp memnun kalan vardır dedim canm
0 oy
(5,895 puan) tarafından
Byle şeyler alma bnde bikere bunun aldım toz olandan ismini unuttum araştırdım snra ciğeri yağlandryormuş çöpe attık bekarken de almştim ballı bşeydi şişirdi 2 ayda çubuk oldum tekrar artık ümidimi kestm aman boşver zayıflık en guzeli 
tarafından
Gerçekten mi trendyolda yorumlarını okudum bir kaç tane yorum olumlu yondeydi kullanıp memnun kalmışlar ama yinede emin olamadm bir de emziriyorum mesaj attım sorun yok kullanabilirsiniz dedi
(5,895 puan) tarafından
Ayy emzdryırsun kesnlkle kullanma ben korkarım bnde çok zayıfım çok çabaladım kilo bunun gbı ilaçlar çok içtim toz protein bak bnde emzdryırum yınede çok dkkat edıyırum ne yersek bebeğe geçiyor yalan söylüyor lar
tarafından
Haklısın canm adam malını satmak için sorun olmaz diyor o yüzden sizlere de sorayım dedim
0 oy
(16,332 puan) tarafından
Genelde hormon bozukluğuna yol açıyor bunlar.sisiriyor yani yağ tabakası oluşturuyor 
tarafından
İyi ki almamism bir kaç yorum olumluydu bende bir umut dedim
0 oy
(4 puan) tarafından
Walla bizim burda irandan qelen kilo habı war çok etkili bn kendimde şimdi yiyorum zararı da yok
tarafından
Adı ne canm
(4 puan) tarafından
Decameson 0.5
tarafından
Hm fiyatı ne
(4 puan) tarafından
50 lira paketi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 151 göst.
21 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra_87 (741 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
5 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 510 göst.
0 oy
5 cevap 121 göst.
26 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,973 soru

12,168,805 cevap

36,633 kullanıcı

...