0 oy
197 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar kizim 22 aylik anne baba net bir şekilde diyor onun dışında mama al ne bazen anneanne diyor bi kac tame hay van taklidi yapıyor ama konuşmuyor baska kelimesi yok ama cok taklit yapıyor mesela şarkı dinliyo ikinciye şarkı çaldığında tüm kelimeleri söylüyor ama içinden soyluyo playback yapiyo yani ve dudaklarını okuduğumuz zaman net bi sekidle sarkiyi söylediği belli ama dışından sesini hic çıkarmıyo hadisenin hadisenin yeni bi şarkısı var mesela ona takti şu sıralar şarkıyı duyduğu an kendinden gecercesine dudaklarını kıpırdatiyo dogru yerde doğru kelimeleri de çıkartıyor konuşması için ne yapabilirim sohbet ediyorum bol bol kendince bi şeyler soyluyo sonra oyuncakları ile oynamaya gidiyor kitapta okuyorum ama sayfaları hemen çeviriyor bizim gibi yaşayan var mi 

5 Cevaplar

0 oy
(2,336 puan) tarafından
23 aylık bebeğim kelimeleri söylüyor dediğin gibi hayvanları da tanıyor seslerini çıkarıyor bazı çocuk şarkılarını da bazı kelimelerini söylüyor hareketlerini yapıyor ama içinden konuşma durumu yok yani ben de ne zaman cümle kuracak benle konuşacak diye bekliyorum ama konuşmuyor kafama çok takıyorum kitaplar aldım ona hep gösteriyorum her şeyi ama bakalim
-Reklam-
0 oy
(868 puan) tarafından
yavaş yavas özgüveni gelecek canim hiç ustune gitme
0 oy
tarafından
Benim oglumda 17aylik butun tek kelimeleri soyliyebiliyor ama uzun uzun icinden konusuyo 
0 oy
(144 puan) tarafından
Benim kardesimin 4 yasina kadar hayalet arkadasi vardi ve hep onunla konusurdu cidden yani sonradan duzeldi ama hic unutmuyorum aramizda 2 bucuk yas var 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Hayal ettimde çok tatlıdır şimdi ya 

İlgili sorular

+3 oy
25 cevap 735 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Su1880 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 248 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 458 göst.