0 oy
650 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (753 puan) tarafından
Hani gerçekten kızımda olsun isterdim ama ikncide  erkek olcak . Etrafındakiler yok kızında olsun ila ucuncuyde düşün diyorlsr sana bn hiç düşünmüyorum iki çocuk ytrli. Bnce sizce  ilerde pişman olur muyum .  Ömrümü çocuk buyutmeklede geçirmek istemiyorum.

32 Cevaplar

0 oy
(849 puan) tarafından
Cnm emin ol bizim istememizle olmuyor bak bn dgumdam sonra tekrar hamile kalmaktan korkuyordum  3 korunma yonetemi kullandim  19  aylik suan bebegim ve bn  3 aylik hamileyim bnde buyusun isterdim   ama Allah hayrliyisini bilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim de bı kızım var ikincisi kız da olsa erkek de olsa kordonlarimi bağlamayı düşünüyorum
0 oy
(818 puan) tarafından
Pisman olunucak bisey yok ki cnm benimde ikinci oglan olucak bende kizim olsun cok isterdim ama rabbim yine bi erkek cocuk verdi çok şukur hem once bu cocuklarin gelecegini planlamak gerekir oyle kolay degil ki cocuk buyutmek bakma etrafindakilere sen 
0 oy
(95 puan) tarafından
En doğru kararı vermişsin 2 tane ideal benimde 2 oğlum var bende isterdim kızım olsun ama rabbim erkek nasip etti vardır bundada bir hayır.. çocuklarını büyüt bundan sonra hayatına bak, sosyalleş.. Bende 26 yaşındayım asla 3. Çocuk istemiyorum Allah olmayanlara nasip etsin
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Bende 25 yaşındayım iki oğlum bir kızım var bende düşünmüyorum ama.pisman olursun sana gelirsek çünkü üçüncü çocuk bi başka:)çok tatlı kapanışı bu tatlılıkla yapmalısın 
0 oy
(25,193 puan) tarafından
3.kız olacagı ne malum muş ne saçma zihniyet bunlar ya. İlla kızı olmak zorunda mı herkesin 
0 oy
tarafından
Eşinle sizin hayatınız sizin kararınız herkesin saygı duyması gerek 
0 oy
tarafından
Aynen ben de senin gibi düşünüyorum ömrümü çocuk büyütmekle geçirmek istemiyorum bir tane yeter belki iki 6 7 yıl sonra... Sultan Süleyman'a şehzade doğurmuyoruz yani çocuk çocuk 
0 oy
(1,022 puan) tarafından
Üçüncünun kiz olacagi ne malum? Sanki kendileri bakacak hbi konusuyor bosver sen kendi yasam kosullarina göre hareket et.
0 oy
tarafından
İki tane kızın var zaten senin onların haberleri mi yok bu çocuklar Allah nasip edip buyuduklerinde evlendikleri de gelinlerin de senin birer kizlarin olucaklar zaten kendi buyutmen gibi olmayacak ama sonuçta oğlunun karısına sende el kizi gözüyle bakmayıp koruyup kollayip sahip cikicaksin sonuçta sende bı annesin
0 oy
(4,169 puan) tarafından
Cinsiyer icin cocuk yapilmamamli?!
0 oy
(1,336 puan) tarafından
2 oglum varrdi kuzum benimde hic hesapda yoktu Allah tarafindan 3.gebe kaldim kizim var 2aylik oldu cok zorlaniyorum destekcimde yok esimden baska. Buyugude okula basladi milleti bosver sen cilesini zorlugunu sen cekiyorsun agzi olan konusuyor. Simdi onemli degil yiyip icip yatiyolar bunlarin geleceklerini hazirlamak onemli.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 239 göst.
4 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Canannnn.1 (753 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 261 göst.
7 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde kubraugur (2,528 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 709 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 355 göst.
6 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Babyboyummmm34 (759 puan) tarafından soruldu

412,735 soru

12,426,699 cevap

45,512 kullanıcı

Kategoriler

...