0 oy
295 göst.
Aile kategorisinde (41 puan) tarafından
Gece saat 7 de dun aksam diişim basladı zaten salı gunu randevum var. Kanal olacak antibiyotik hap vermıagı doktor çürük var

Bu dişim bir agrıdı ölecem sandım dogum sancısı yanında hiç. Acile gttık ölüyorum igne yazdı.. Aldım sordumsa atı devırrır dediler onu da yapıldı.... Töbe faydası yok. Töbe saat kac oldu cejoyorum.. Ölüyorum.. Yapacak bir sey yok dolar... Orayı igne yaptırcam uyusşşun die... Geri gidecek gram uyumadım nasıl bir sey bu.korkutrıum. 

Normal bu iş için. Zonk zonk beynim eridi. 

3 Cevaplar

0 oy
(5,490 puan) tarafından
Çok fazla diş tedavisi olduysan veya sigara alkol kullanımın varsa uyuşmayabilit. Çok geçmiş olsun canım
(41 puan) tarafından
Hayır ilk kez diş tedavi olacaö sigara alkol ne bilmem.. Hap içmmem.
(5,490 puan) tarafından
Babam çok sigara içer, çocukluğundan beri diş tedavisi yaptırmış artık dişe vurulan iğne uyuştırmuyo. Allah kolaylık versin çok zor bi durum
-Reklam-
0 oy
(3,770 puan) tarafından

Geçmiş olsun cancağızim

Benimde agizimin içi bomba yeri gibi çok kötü sıkıntılı bir tutarsa ki gkdyriykrtkendjnj yavaştan bittim demektir..

0 oy
(496 puan) tarafından
Oyy Allh uardım etsn canım ben o diş ağrısını ilk kızıma hamilyken çektm bir. Hafta hamile oldgum için müdahele edemiyolrdı aynı tarf ettiğin gbi gece gndz en son dayanamadm dedm kurtarn beni doğumu tetklese de biyler yapn boşa çkmişim allhım kmseye yasatmasın sonra gdip hepsine baktrıp hanginde problem varsa yaptrmştım 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 220 göst.
27 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
25 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1prensesannessiii (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 111 göst.
9 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,149 puan) tarafından soruldu

406,027 soru

12,171,747 cevap

36,641 kullanıcı

...