2 çocuğum var biri 8 diğeri 4.5 aylık 8 yaşındaki oğlum ne desem tersini yapıyor yapma, hayır demekten anlamıyor ve sürekli isyan ediyor parka götürüyoruz marketten istediğini alıyoruz tablet istedi tablet aldık ne desek hemen yanlış anlıyor ders yapalım diyorum uyuycam yada gene mi ders diyor halbuki öğretmeni 1 yada 2 sayfa veriyor sık boğaz eden biri değil.. yemek seçme huyu var yani kısa ve net sıkıntılı bir çocuk 4.5 aylık oğlum sürekli mız mız kucak istiyor ben kendimi unuttum çocuklardan önce az da olsa kendime bakardım şimdi kendimi tanıyamıyorum bırakın saç taramayı banyoyu bile 10 dakikada yapıp çıkıyorum saçımı taramaya, yüzüme bir maske yapmaya, oturup televizyon karşısında bir kahve içmeye hiç birşeye vaktim yok.. pis biri değilim evim temizdir ama dağınıklığı toplamaktan günüm bitiyor temizlik için bir düzen oluşturmalıyım biliyorum ama nerden başlamalıyım bilmiyorum.. inanın giyinmeyi unuttum bir eşofman bir üst bu kadar bedenim, ruhum çok yorgun.. eşim geldiğinde 2 çift sohbet edemiyoruz çünkü akşam pilim bitiyor ve ben uyuya kalıyorum yada direk çocukları uyutup uyuyorum.. biraz uzun oldu ama derdimi paylaşmak istedim kısa ve net kadın olduğumu unuttum....