Kızlar sabah uyanınca çocuklardan sonra evi mi düşünürsünüz yoksa keyfiniz ne isterse onu mu yaparsınız
Mesela ben artık evi ne kadar temizlesemde bir türlü bitmiyor bıktım artık hayat enerjimi sömürdü kendime en ufak bir şey yapsam keyfim yerine geliyor saç tarasam özenip giyinsem yada çay kahve bişey içmek için otursam uzun lafın kısası kendime vakit ayırınca mutlu oluyorum ev işi bitmiyor ya oturup bir kitap okuyamıyorum bekarligimi özledim artık ama oğlumdan da vazgeçemiyorm.
En basitinden herşeyi yapıyorum isim biter oturucam birnoahve yapayım diyorum birlikte içelim pat diye ailesi arıyor kahveye dengesiz kocamda bizde kahve içecektik diyor cümbür cemaat geliyorlar artık kocamın bu halinden de bıktım sinirlerim yıprandı artık insanin kendjne vakit ayırması suç mu ben bu yüzden ikinci çocuğu istemiyorum kocamda sen bencilsin oğlumun kardeşi olmasın mı diyir kendi keyfinden ödün vermez izin günlerinde 20 gün olucak sabahın 8 inde kaldırıp kahvaltı hazırlıyorum asla dinlenemem her hafta gelen giden olur bitmez ailesinin gelip gitmesi ben gerçekten bıktım sosyal hayat asla yok bitti evlendiğimden beri sinir stres yapıyorum ya asla kendim bişey yapamıyorm ya böyle giderse ben yaşlanıcam artık