E dr seni dogum yaptiracak ona nasil dayanacakmis kocan
Erkekler böyle ışte napcan
Dün 6 aylık oğlumla markete gittim çok kişi sırada vardı bekliyorum bnde oğlum da yanimda duruyor baktim çocuk gülüyor ben de arkama baktım genç bir adam ogluma gülüyor o da ona gülüyor eşime söyledim adamın yaşı kaçtı senin kadardı dedim ee sen neden bakiyon adama deyip sürat yaptı bana
doğumdan önce anestezi doktoruna gittik doktor başka geçirdiğin ameliyat deyince sezeryanla dedim. inanamadi kızımın yaşını sordu benim yaşımi sordu eşim kıpkırmızı oldu
Biz annem eşim ve ben domates alıyoruz salçalık için haliyle seçiyorsun bir teyze gel kızım bunları kaldıralım dedi annem de yok o kaldıramaz hamile dedi teyze baktı dedi sen hamilemisin ben seni bırak evli genç kız sandım bizde güldük eşim geldi ne oldu diye teyze bekar sandı dedim dönerek kocasıyım ben kocası dedi erkeklerin oluyor saçma bu tür kıskançlıkları
Benim esim birak kadin dogumcumun kadin olmasini istemesini gectim, oglumun doktoru ilk erkekti esim birakmiyodu konsym sorunlari anlatym binsorjn oldu mu arayamazdm bende doktoru degistrdm kadn doktora goturuyorum kafan rahat valla kanka olduk sayilir kadinla ☺
Ha ha kiskanmis kiz olsun kisakanan erkek iyidri ama bizimkide biraz bazen abartiyo otobuse biniyorum yaninda kim oturuyo kac uaslarinda erkekse sakin otur ma hastaneye gidiyom sakin erkek doktordan randavu alma biri bakiyomu valla gittime bazen pisman oluyorum ama hosumada gidiyo bazen
1,492,573 soru
24,388,074 cevap
349,116 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın