0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar 6 aylık bebeğim doğdu doğalı her şekilde ağlıyor  kucağa alışmış gezdir diyor ne oyundan anlıyor ne oyuncaktan yardım edin valla çok yoruldum hiç bir şekilde durmuyor

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende de vardı ondan ağlaya ağlaya yola geldi :) her ağladığında almadım kucağıma her ağladığında gitmedim yanına şimdi yerde kendi başına oynuyor 
tarafından
Tövbe estagfurullah :)) deme öyle bacım olacak o da büyüyecek inşallah büyüdüğünde unutturur sana
(41 puan) tarafından
Kız valla 7/24 gece bile ağlıyor huysuz altı temiz karnı tok  gazi yok ağrısı yok
tarafından
Dediğim gibi bakma bacım koy önüne oyuncak çıngırak felan ister oynasın ister ağlasın.
(41 puan) tarafından
Kızlar Allah razı olsun okadar çok fark etti ki anlatamam biraz ağladı ama değdi kollarım rahat etti
tarafından
Hepimizden inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seve bileceği ayaklı oyuncaklar ilgisini çeken şeyler ala bilirisn o şekilde kucağıda unuttur 
(41 puan) tarafından
Hiç bir şey 5 dk dan fazla ilgisini çekmiyor ki
0 oy
(388 puan) tarafından
Benim de kizim dogduktan  neredeyse 1 yasina kadar kucaktaydi ve surekli agliyodu bide kaynanayla oturuyoruz agladiginda hemen ay al kucagina aglamasin falan diye diye iyice alisti.simdi 14 aylik yurumeyi ogrendi ben de hamileyim ve doktorum kucagima almami yasakladi riskli bi hamilelik geciriyorm ondan almiyorum kucagima biraz rahatladim eskiye nazaran.sana da Allah kolaylik versin yere alistirmaya calis yoksa hep kucak ister
(41 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok fazla bağırıyor kıyamıyorum ama Galiba mecbur kiyacagim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 219 göst.
16 Ekim 2023 Aile kategorisinde Babygirl babyboy (1,344 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 212 göst.
11 Mayıs 2024 Aile kategorisinde Pamuk şekeri (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 135 göst.
5 Nisan 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 279 göst.
7 Mart 2024 Aile kategorisinde angelmelodi (16 puan) tarafından soruldu

401,236 soru

12,008,733 cevap

36,194 kullanıcı