+1 oy
662 göst.
Diğer kategorisinde (1,621 puan) tarafından
Kızlar bizim kirada bi evimiz var yeni tuttular boya yapılacaktı adam ben yaparım malzemeyi de kiradan düşerim demişti eşim kiradan 200 kırdı 15 günde geç aldı şimdi adam kira zamanı gelince diyor ki 1250 ye boyadım 3 ay düşerim diyor eşimde işçilik alacaktın ben adam tutardım sen bana haber vermedin düşemezsin diyor bide adam çok ters konuşuyor emri vaki yapıyor eşim de evde sınır küpü gibi geziyor parada değiliz ama eşimin tanıdığı vardı adam ben uğraşamam dese bi paket sigaraya bi yemeğe yapardı dün 2 3 saat konuştular bugünde yanına gidecek geçen aramış kapı kollarını değiştim kiradan düşecem demiş bu işler nasi yürüyor kızlar haber vermek ve onay almak zorunda değil mi 

14 Cevaplar

+1 oy
(1,723 puan) tarafından
Canım kendi başına bir iş yapamaz ne demek kapı kolu değiştim kira dan düşcem haber verilmeli bence boya işi de bence saçma geldi
(1,621 puan) tarafından
Bilmiyom bugün konuşacaklar ne diyeceklerse artık bide yeni evli çift oturacaktı adam düğün yapacam diye fiyat kırdı kiraya geç başladı eşimde elinden geleni yaptı ama şimdiden sıkıntı çıkıyor
-Reklam-
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Evin demirbaşları haricinde yapılan şeyler kiracı tarafından karşılanır yani ben böyle biliyorum.

Eğer ki kiradan düşecek ise öncelikle size söylemesi gerekiyor belki siz yaptırırsnz. 

Bunu güzellikle söyleyin 
(1,621 puan) tarafından
Söylese yapılır canım kendi kafasına göre yapıyor yaptığınız fazlasını bizden istiyor ben dedim özellikle bırak adam boyayı nasi isterse kendi yapsın biz gitsek heryeri krem yapıp çıkcaz adam ben yaparım dedi usta parası istiyo
(4,876 puan) tarafından
Valla kontrat yapmadı iseniz çıkartın yoksa uğraşılmaz birisine benziyor.
(1,621 puan) tarafından
Yaptık bile canım :(
0 oy
tarafından
Kafasına göre değişim mı yapıyor evde anaaa oldu başka deyin öyle kafasına göre değişim yaptırmayın biz balkonun camları kapanmıyor diye cagirdim adam 2 kere geldi baktı ondan sonra bana fiyat belirleyin dedi kaynım camcı olduğu için sadece malzeme parasını kiradan düştük bizde ev sahibini aradık tamam yaptırın demişti kafasına göre yapamaz 
(1,621 puan) tarafından
Yok canım nerde daha 2 ay oldu tutulalı eşim kafasını duvarlara vuruyo nerden buldum diye adam kazıklayacak birini arıyomuş biz denk gelmişiz resmen kolu değiştim diye aramış eşimi eşimde kapının bişiyi yok niye değiştiniz deyince açık mi kalsaydı kapanmayı demiş ev 5 aydır boş biz girip çıkıyoduk sürekli gayette kapanıyodu
tarafından
Valla sizi kazikloyorlar gercekten de
(1,621 puan) tarafından
Bugün eşim adamla konuşmaya gidecek ne olacak bilmiyom alttan aldıkça üste çıkıyolar sen ters davransan da kötü oluyon kibirli oluyon nasi davranmak lazım çözemedim
0 oy
tarafından
Boya işini bilemem de. Bizde lavabo giderini klozeti filan yaptırdık. Çünkü akma yapıyordu. Yapicaz diye sormadık. Yaptırdık sonra konuşup kiradan düştük. Evsahibi siz ne sorun varsa yaptırın kiradan dusersiniz dedi.
(1,621 puan) tarafından
Biraz da aradaki diyoloğa bağlı daha 2 ay olmadı yerleşmediler bile ama lavabo akma işi zorunlu öyle zorunlu bişey olsa amenna kornişi  değişmiş misal bunu da dün söylüyo 3 yıl önce biz aldığımızda yeni taktırmıştık zaten
tarafından
Ya öyle fuzuli şeyleri kafasına göre beğenmediği için değişiyorsa düşmesi tabikide saçma. Zorunlu şeyler normal. Kornisi neden değişmiş sordunuz mu
(1,621 puan) tarafından
Adam sadece değiştim diye haber vermiş mesaj atmış sanırım eşim de o zaman sormamış
0 oy
tarafından
Bende kiraciyim ama kendi başıma evin hic biseyini degismiyom neyi kiriksa ev sahibine soylerim gel bak ondn sonra diye çünkü ne malum belki inanmaz 
(1,621 puan) tarafından
Aynen öyle canım bakmakta değil öncesinde haber verse bari yani şurayı değişmem lazım haberin olsun diye yaptırdıktan sonra emri vaki yapiyo eşim de ona sınır oluyo
tarafından
Hakki yok asla böyle bisey yapmaya bence konusmalisiniz
(1,621 puan) tarafından
Bugün eşim yanına gidecek dün 2 3 saat konuştular bi çözüm bulamadılar bugün yüzyüze konuşaçaklarmış
0 oy
tarafından
Baştan anşaşmanıza bağlı aslında canım öyle kafasına göre kulp değiştirdim liradan düşücem yok boya yaptım liradan düşücem diyemez 
(1,621 puan) tarafından
Boya yapılacaktı canım eşim dedi ben mi yapayım siz mi adam ben kendim yaparım malzemeyi de kiradan düşeriz abi dedi eşim de tamam kardeşim haber verirsin dedi şimdi adam ustaya sordum 1500 istiyordu ben yaptım 1250 düşecem diyo bu kadar vereceksek biz yapardık diyor eşim
0 oy
(4,083 puan) tarafından
canim ya millet nasil kiralik ev ariyor ev yok diye ,siz bu kiraciyi cok aradiniz mi ? oyle kafasina gore ben bunu degistirdim kiradan dusecegim diyemez,
(1,621 puan) tarafından
Eşim daha pazarlığın yapıldığı gün geldi keşke başkasını bulsaydım çok uğraşacaz dedi gerçekten de öyleymiş şansımıza da verdikten sonra öğrenci sezonu açıldı aldığımızda 4 erkek öğrenci oturuyordu bekar erkek olmasına rağmen bir kere sıkıntı çıkarmadılar
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Kiracı kafasına göre hareket edemez ki oturulur konslr öyle yapılır fisiyle aldığı ürünün makbuzu artk ne avrsa ona göre ortak yol bulunur
(1,621 puan) tarafından
Fişini falan hiç bilmiyorum canım eşime attıkları bişi yok fiyat söylüyor sadece
(2,179 puan) tarafından
Belki adam eski evden getiriyor belki boya uyguna alıp yüksek rakam söylüyor ki ne yazikki böylesi dolu
(1,621 puan) tarafından
Aynen öyle canım daha 2 ay oldu şimdiden böyle zaman geçtikçe ne olacak bilmem
(2,179 puan) tarafından
Valla yüzsüz çoğu Allah yardımcımız olsn valla eşin faturayı görmeden düşmesin madem boyacı tuttu onunla da konssn numarasını istesin
0 oy
tarafından

Onlar zamanla size daha çok sorunlar açıcak bence bi an önce çıkartın onları

(1,621 puan) tarafından
Eşim bugün gidecek yanına öyle de yapmak istemiyorum yeni evlenecek çift oturacak perdelerini falan yaptılar oraya göre yazık günah ama biz böyle düşündükçe adamda sanki inadına yapar gibi hareket ediyo
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Bizimde kirada evimiz var bizden habersiz bir vida bile değiştiremez hakkı yok kafasına göre is yapmış sizin kiracı şimdiden bu terorsan yaptıysanız ikincide ipini tutmazsınız söylim 
(1,621 puan) tarafından
Eşim bugün konuşacak ne olur bilmiyorum canım
(1,315 puan) tarafından
Canınızı çok sıkar  o kiracı ben söylim canım ne kadar erken o kadar iyi cikartmaya bakin bence canım
(1,621 puan) tarafından
Nasi çıkaralım ki canım daha iki ay oldu kontrat yapalı yılı dolsa da yenilemesek
(1,315 puan) tarafından
Ozaman onun kendisi çıkması için teşvik edeceksiniz başka çareniz yok canım  rabbim sabir versin
(1,621 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(164,037 puan) tarafından
oyle onu yaptim bunu yaptim diyip kiradan dusemez ev sahibinden habersiz hic bisi yapamaz babamlar kiradayken ev sahibi duvar saati takamazsiniz duvarimda civi istemiyorum dedi inan 5 sene duvarda saatsiz durdular
(1,621 puan) tarafından
Öyle desekte kötü oluyoruz
(164,037 puan) tarafından
ama bak simdide kötü oldu bastan diyin sartlariniz sonucta o ev kolaylikla alinmiyo
(1,621 puan) tarafından
Aynen öyle canım bugün konuşacaklar nasi yapacaklar bilmiyorum artık
0 oy
(250 puan) tarafından
Oturacak olan o keyfi değişen şeyler kiradan nasıl düşüyor anlamadım boya da bile öyle biz evi boyattik çıkarken kirli bıraktık kiradn düşmedi sizin kiradan düşün diyorsa çıkarken de kendi boyatmasi lazım. Laftan da anlamıyorsa uğraşmayın çıkın evimden deyin
(1,621 puan) tarafından
Siz boyatırken karışmadı mi canım ev kirliydi boyanacaktı zaten öyle tuttular bende diyorum çıkmadan önce boyayıp çıkması lazım diye öyle olmalı demi
(250 puan) tarafından
Hayir canım biz boyattik ev kirliydi oturacak sizsiniz kiradan düşmem dedi çıkarken de evi kirli bırakın dedi
(1,621 puan) tarafından
Hadi ya bizde karşılayalım dedik kirli vermek olmaz diye düşündük adam misliyle istedi
0 oy
(867 puan) tarafından
Valla cnm bizde kiraciyiz yeni bayattık evi 1500 buldu boyadır boyacidir hiçte düşmedi ev sahibi kendimiz verdik 
(1,621 puan) tarafından
Bizimki boyacı tutacam dese eşim malzeme parasını bulacak boyacısı adam malzemeyi alıp kendi usta gibi usta parası istiyor
0 oy
(546 puan) tarafından
Valla gorunen su ki pislik bir kiraciya dusmussunuz.yapilan her seyi oncesinde size sormasi.lazim.kafasina gore sunu yaptim dusucem diyemez.ona kalirsa evin parkesini de zevkine gore degissin onu da dussun olur mu oyle sey?ben boyle pislik kiracilara duse duse en sonunda baba evimi satmistim.adam kira vermiyordu git sikayet et diyordu memlekette zaten hukak kalmamis.duzgun kiraci bulmak da duzgun ev sahibi bulmak da cok zor.bud evirde malinin olmaai da dert kotu insanlar yuzunden
(1,621 puan) tarafından
Aynen öle ya kötü olsan bu seferde diyolar ev sahibi kötü herşeye karrşıyo halden anlamıyo sen anlıyosun ara buluyosun bu seferde üste çıkıyo seni kazıklamaya çalışıyo

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 193 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Berf (6,400 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
1 cevap 72 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.

Kategoriler

1,491,526 soru