Eşimin dayısı yan tarafımda oturuyor onun karısı dün ev temizliyor du bende balkonda oturuyor dum kolay gelsin dedim içeri gittim uzandım eşimin teyzesi çaya gitmiş bügün yanına hakkımda hamileyse hamile bizde yaşadık evime gelmez gitmez içimize karışmaz sinir oluyorum o kıza temizliğe yardıma gelmedi demiş ya herkes senin evine gelip seninle muhabbet etmek zorunda mı pisliğini temizlemek zorunda mı 1 kere gidecek dim kahvaltıya çağırdı eşi oğulları erkek kardeşi evdeydi kayınbabam da terliğini giydi oda gelecek ti kahvaltıya benimle davet edildi diye düşündüm pencere den Mustafa amca sen gelme evde erkek yok dedi çok zoruma gitti sessiz sessiz ağlayarak eve geldim kayınbabam çok yaşlı o yüzden ona karşı aşırı hassasım çok seviyorum selam bişey alıp veresim gelmiyor o dengesiz kadına sürekli kaynanama görümceme beni kötülemeye çalışıyor lar kaynamama dedim senin kocanı kapıdan kovdu ben neden gitmiyorum sanıyor sun anne dedim yüzüne karşı senin kardeşlerine de gelinlerinizede gitmek istemiyorum evimden çıkmicam dedim şeytan diyor git saçını başını yol evimde huzurluyum akrabalarından bıktım kıskandıklarından nasıl huzursuz ederiz derdindeler