Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_d3fd584008cd9295dabd1be46b6104b5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Psikolojim mi bozuk-Diğer
0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
4 aylık hamileyim ilk gebeliğim evleneli de 6 ay oluyor her şey bana gereksiz gelmeye başladı annemler yeni doğan magneti diyor mesela oda süsleme vesaire den bahsediyor bana niyeyse çok gereksiz geliyor külliyen masraf mış gibi geliyor geri mi kalalım herkes yapıyor diyorlar ama bilmiyorum bana niye saçma geliyor böyle şeyler ya benim hayat enerjim mi sönük o yüzden mi böyleyim anlamıyorum çocuk kıyafetleri bakıyorum ama böyle çok da hevesle baktım söylenemez hevesle bakmama sebebim de hani Allah korusun ya bir şey olursa diye bağlanmamak istediğim için öyleyim hep bir şeylerin kötü tarafını düşünüyorum yani bekarlıkla da böyleydimaşamadım bunu bir türlü annem gile öyle şeyler gereksizdi falan dedim sen bilirsin kızım dedi biraz kırıldı gibi hissettim onu kırdığım için bile kendime kızıyorum kırdım mı acaba diye düşünüyorum neden böyle oldu bilmiyorum ağlamak istiyorum bazen ağlıyorum şu an bile ağlamaklı oldum beni yadırgamayın bilmiyorum neden böyle olduğumu sert yorumlarda bulunmayın zaten kendimi hissetmiyorum sadece bunun sebebini merak ediyorum benim gibi olan var mı

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
aceba hamilelige hazır olmadan mi hamile kaldın canım belki kendini hazır hissetmediğin içindir. tmm süsleme magnet bana da gereksiz geliyor yapmam herhalde ama. bebeğe üst baş elbise o çok başka insan heves eder dayanamaz yani.
tarafından
Ya hayır zaten eve seviyorum bakıyorum da ara sıra bakıyorum ya Bir şey olursa ya Allah korusun ölürse diye bağlanmak istemiyorum yani o yüzden pek bakmıyorum kafamda böyle bir gelgitler var
tarafından
hmm o olabilir doğuma az kala alırsın o konuda haklısın kötü oluyor kendimden bilirim. ben 6. ayda aldım baya ama nasip olmadı kalbi durunca şimdi içim gidiyor o kıyafetlere. zaten hemn hepsini başkalarına verdim. görmeyeyim diye. magnet konusuna gelirse annenle konuş de anne gereksiz geliyor bana fln yine de çok isterse onu da kırma
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hormonlar ne olsa ettiriyor gebelikte boşver sen içinden ne geliyorsa öyle davran geçecektir 
0 oy
(7,479 puan) tarafından
Canim bende hic Öyle bise yapamadım bana da gereksiz geliyor  sadece magnet yaptirdim hatıra kalsın diye onun dışında ne dogum dan sonra oda Susu ne ilk doğum günü aklina gelen yeni moda şeyleri hic yapmadım. Herkesin yapısı farkli cankm bu anormal bise değil yani. Bizim gibide cok kişiler var merak etme.:)) 
0 oy
tarafından
Bende senin gibiydim eğer hep kaybedicek gibi bir korkun varsa mutlaka ama mutlaka bir psikolağa git ben ihmal ettim sonrası daha kötü oldu 
0 oy
tarafından
Sanki sen annesin de annen kız genelde anneler  böyle şeyleri gereksiz bulurlar kızlar gelinler yapmak ister. Ben de hiç magnet vs yaptıramadım gerçekten gereksiz çünkü. 4 Ay kıyafet almak için erken ben son ay aldım hepsini

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 278 göst.
0 oy
11 cevap 421 göst.
8 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gulgul5555 (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
5 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 165 göst.
27 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayatelf (42 puan) tarafından soruldu

413,920 soru

12,458,804 cevap

46,598 kullanıcı

Kategoriler

...