4 aylık hamileyim ilk gebeliğim evleneli de 6 ay oluyor her şey bana gereksiz gelmeye başladı annemler yeni doğan magneti diyor mesela oda süsleme vesaire den bahsediyor bana niyeyse çok gereksiz geliyor külliyen masraf mış gibi geliyor geri mi kalalım herkes yapıyor diyorlar ama bilmiyorum bana niye saçma geliyor böyle şeyler ya benim hayat enerjim mi sönük o yüzden mi böyleyim anlamıyorum çocuk kıyafetleri bakıyorum ama böyle çok da hevesle baktım söylenemez hevesle bakmama sebebim de hani Allah korusun ya bir şey olursa diye bağlanmamak istediğim için öyleyim hep bir şeylerin kötü tarafını düşünüyorum yani bekarlıkla da böyleydimaşamadım bunu bir türlü annem gile öyle şeyler gereksizdi falan dedim sen bilirsin kızım dedi biraz kırıldı gibi hissettim onu kırdığım için bile kendime kızıyorum kırdım mı acaba diye düşünüyorum neden böyle oldu bilmiyorum ağlamak istiyorum bazen ağlıyorum şu an bile ağlamaklı oldum beni yadırgamayın bilmiyorum neden böyle olduğumu sert yorumlarda bulunmayın zaten kendimi hissetmiyorum sadece bunun sebebini merak ediyorum benim gibi olan var mı