0 oy
265 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (343 puan) tarafından
Kızlar altını kapattım saniyordum dalgınlıkla açık kalmış sütün altı. Biraz fazla kaynadı hafiften sararmış süt. Yoğurt yapacaktım sizce yapayim mi? Cok üzüldüm zaten süt pahalı. Bir de zam gelmiş kilosu 4 lirayken 5 lira olmuş.

4 Cevaplar

0 oy
(7,768 puan) tarafından
Sarardığını hiç duymadm en fazla kayna kayna azalır sn büyüklere sor kuzu 50 yaş üstüne
(343 puan) tarafından
Baya yorum geldi cok teşekkür ederim rahatladim
-Reklam-
0 oy
(4,575 puan) tarafından
Bir şey olmaz sadece faydalı vitaminler ölmüş olabilir onun dışında yine yoğurt olur o sütten, hatta bazıları sert olsun diye fazla bile kaynatıyor.
(343 puan) tarafından
Oh be rahatladım sagolasin canim
(4,575 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
tarafından
Yani bilmiyorum yanlış mı biliyorum ama sütü fazla kaynatınca sütun daha iyi taş gibi tutar diye duymuştum sararması ile ilgili hiçbir fikrim yok umarım kötü bir şey olmaz kaymak mı sarardı anlamadım onu da ama internetten bir araştır 
(343 puan) tarafından
Sütün rengi koyulasti gibi oldu canim
0 oy
(13,761 puan) tarafından
Benim bildigim süt ne kadar fazla kaynarsa yogurt o kadar sert olur. Suyu azalip yaglı kısmı kaldiği için sararmiştir. Yap yoğurt sorun olmaz. 
(343 puan) tarafından
Sagol canim icim rahatladi

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 186 göst.
0 oy
5 cevap 96 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Cocuklu-anne1 (214 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 99 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde KardelnEr (2,259 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 58 göst.

377,122 soru

11,286,194 cevap

34,693 kullanıcı

...