0 oy
374 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (393 puan) tarafından
Kızlar altını kapattım saniyordum dalgınlıkla açık kalmış sütün altı. Biraz fazla kaynadı hafiften sararmış süt. Yoğurt yapacaktım sizce yapayim mi? Cok üzüldüm zaten süt pahalı. Bir de zam gelmiş kilosu 4 lirayken 5 lira olmuş.

4 Cevaplar

0 oy
(7,791 puan) tarafından
Sarardığını hiç duymadm en fazla kayna kayna azalır sn büyüklere sor kuzu 50 yaş üstüne
(393 puan) tarafından
Baya yorum geldi cok teşekkür ederim rahatladim
-Reklam-
0 oy
(4,691 puan) tarafından
Bir şey olmaz sadece faydalı vitaminler ölmüş olabilir onun dışında yine yoğurt olur o sütten, hatta bazıları sert olsun diye fazla bile kaynatıyor.
(393 puan) tarafından
Oh be rahatladım sagolasin canim
(4,691 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
tarafından
Yani bilmiyorum yanlış mı biliyorum ama sütü fazla kaynatınca sütun daha iyi taş gibi tutar diye duymuştum sararması ile ilgili hiçbir fikrim yok umarım kötü bir şey olmaz kaymak mı sarardı anlamadım onu da ama internetten bir araştır 
(393 puan) tarafından
Sütün rengi koyulasti gibi oldu canim
0 oy
(15,538 puan) tarafından
Benim bildigim süt ne kadar fazla kaynarsa yogurt o kadar sert olur. Suyu azalip yaglı kısmı kaldiği için sararmiştir. Yap yoğurt sorun olmaz. 
(393 puan) tarafından
Sagol canim icim rahatladi

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 69 göst.
1 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zahide_1995 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 229 göst.
0 oy
5 cevap 109 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
10 Mart 2023 Diğer kategorisinde KardelnEr (2,262 puan) tarafından soruldu

407,230 soru

12,223,834 cevap

36,824 kullanıcı

...