+1 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben hep kalbi dilinde bir insan olmuşumdur evlendikten sonra ama niyeyse işler değişti Allah affetsin bekarlığım da annemi kırarken hiç çekinmezdim ama evlendim hele ki anne olacağım bu yüzdeen mi oluyor bilmiyorum ama annemi kırma düşüncesi beni çok üzüyor onu inctitigimi hayal etmek bile beni yıpratıyor çünkü annem çok alıngan bir insandır hep bir şey söylediğin zaman alınma yanlış anlama diyorum ama bu benim yavaştan kişiliğime tesir ediyor ve bu durum beni çok üzüyor kendimi çok yorgun hissediyorum özgüvenim kırılmış gibi hep bir şeyleri birilerine sorarak yapmaya başladım kendim için yaşamıyor gibiyim kendi istediklerimi yapmıyorum hep kim ne isterse onu yapıyorum aslında böyle bir insan değilim ama niyeyse bilmiyorum artık böyle oldu boş vermiştik bir kabullenmişlik belki de hamileligin verdiği bir şeydir gençliğimde de 4 yıl tedavi gördüm anksiyete bozukluğundan yine ilaca başlamak psikolog kapılarında dolanmak istemiyorum bu durumu nasıl aşabilirim sürekli ağlamaklı oluyorum aslında çok neşeli biriyimdir arkadaş ortamlarında bile ortamın maskotu benimdir ama şimdi arkadaş ortamında bir saatten fazla oturunca bile yüreğim daralıyor çok yorgunum

4 Cevaplar

0 oy
(337 puan) tarafından
Postun yukarı çıksın canım. Hamilelik piskolojisindendir bence canım. Hormonlar dan. Bide artık insanlar büyüdükçe olgunlasiyoruz. Ve düşüncelerimiz isteklerimiz değişiyor.
-Reklam-
0 oy
(547 puan) tarafından
Kuzum youtube da cok faydali videolar var.nasil hayir diyebiliriz,nasil ozguven saglariz vs..izle belki fayda eder.
0 oy
(547 puan) tarafından
Bazen ben de boyle dusunurum ozguvenim azaldi falan diye.bence insan icine cikmadikca oluyor.biraz arkadas da edinebilirsin..
tarafından
Haklısın çünkü ailemi uzak yerde oturuyorm mahallemin insanları iyi değil arkadaşlık kuramıyorum tek başımayım evin içinde belki de o yüzdendir
(547 puan) tarafından
Ayni ben de ailemden uzak yere gwlin oldum.basta kimseyi kafam almadi.aonra artik yalnizliga alistim ben insanlari istememeye basladim.sonra bi baktimki iyice yabanilestim.yani mumkun oldugunca oldugin yeri sevmek gerekiyor sanirim yoksa ipin ucu kaciyor
0 oy
(8 puan) tarafından
8 yıl ankisiyete tedavisi gördüm, ileri derecede de panik atağım var. Ama her şey bizim elimizde inan ki, hamileyken bende çok zorlandım, hemde zor bir hamilelik geçirdim, şehir dışındayım eşim jandarma çok fazla tek kaldım kendimi çok dinledim ve hep hasta oluyordum. Hatta doğum yaptım 10 gün resmen ruh gibiydim psikolojim o kadar bozuldu ki sonra kızıma sarıldım 2 aydır onunla gelen bütün düşünceleri atlatıyorum atlatmaya çalışıyorum. Bazen başarılı bazen başarısız oluyor ama kendimi dinlememeye çalışıyorum. Bebeğinizi düşünün size çok iyi gelecek inşallah, geçmiş olsun Allah bizim gibi olan herkese şifa versin 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 862 göst.
2 Ekim 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
0 oy
8 cevap 285 göst.
5 Kasım 2024 Aile kategorisinde Efe annesi (41 puan) tarafından soruldu