+2 oy
862 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Eskiden kendimi çok beğenirdimn yani her kadın kendini güzel hisseder yada hissetmek için elinden geleni yapar ama ben evlendim esimle tartıştık bana sen cirkinsin sanami bakacam güzel değilsin dedin o günden sonra aynaya yeminle bakmak istemiyorum makyaj yapınca aynaya bakınca eşimin sözleri aklıma gelir o kadr çirkin değilim millet beni eşimden de gzl bulur  yada eşit ama ne bilim foto paylaşmak istemiyorum arkadaşlarım hepsi kendisini paylaşır ben tam paylasacakkrn vazgeçerim yada hemn silerim biri görecek bana cirkinsin decek diye kalbim çok kırıldı özgüvenim yok paylasimim yok herkesi görünce kırılıyor un üzülüyorum 

Azda olsa bana özgüven verir misiniz

14 Cevaplar

+1 oy
(4,120 puan) tarafından
Eşim bazen bana şaka olarak öyle diuo bende diyorum ben olmasaydım seni kim alacakti ben yüzüne bakıyorum diye sende kendini nimetten sayıp havaya giriyosun
-Reklam-
+1 oy
(74 puan) tarafından
Bana lütfen fotoğrafını atar mısın 

Atmasan bile inanıyorum ki çok çok çok guzelsin. Yüz güzelliği değil içinin güzelliği yeter sana.Uzulme takma kafana sen kendini sev .sev ki başkasının dediği bir kulağından girsin öbür kulağından çıksın 
tarafından
Foto nasıl atacağını bilmiyorum ama kirildigim için aynaya bakmak istemem foto paylasmam
0 oy
tarafından
Esin kendi egosunu tatmin etmek icin sana cirkin demis once bunun farkina var bitane kendini bilmezin lafiyla neden cirkin buluyosun kendini bulmuyosa kapi orda onunda kalbi cirkin onu nasil duzeltcek 
tarafından
Ama ne bilim öyle dediğinden beri aynaya bakmak istemiyorum herkes beni çirkin görecek fiye
tarafından
Hic oyle dusunme aynaya baktiginda ben guzelim de surekli
tarafından
Diyemiyorum bu konuda kız kardeşim hep kendisine der olmadı yanisina gidip tekrar ederim kendime
tarafından
Yani kocanin lafiyla hemen ozguvenin kirdiysa seninde piskolojin iyi degil demektir hemen depresyina bağlanmışsin bacim
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Eşimde bikez bana sana bakınca midem bulanıyor demişti dediğine pişman ettim şimdi köpek gibi peşimde giyiniyorum bakimim yaptırıyorum makyajımı yapıyorum  senin alan almis kime kendini beğendiriyosun diyor 
tarafından
Nasıl yaptın pki pişman ettirdin ki
(1,315 puan) tarafından
Kendime baktim saçıma makyajlarıma daha çok zaman ayırdım ona ayiracagim zamanı kendime ayırdım şimdi de aynı kendime bakıyorum seni alan almis kime kendini begendiriyorsun diyor
0 oy
(803 puan) tarafından
Esin bir öfkeyle söylemiş belliki, bu psikolojik tacizin tesiri altında kalma derim.Hepimiz Rabbimin lutfettigi güzellikteyiz.Muhim olan güzel olmak değil, maharet güzel bakmakta, güzel görmekte, güzel sevmekte...
tarafından
Ama eşim güzelliğe de önem veriyor bana öyle diyince ben bile kendimi çirkin goruyorum
(803 puan) tarafından
Mutluluğun yakışmadığı insan yoktur.Biraz bakım, biraz tebessümle bunun üstesinden gelirsin eminim.Esinin seni başkalarıyla kıyaslaması da müsade etmemelisin, Kendisini Burak Özçivit sanıyor sanırım.Tepkini göster
0 oy
tarafından
Çirkinsen neden evlenmiş seninle acaba maldeyneği kocan 
tarafından
Ne bilim pişman olmuş bilmiyormuş o zmn sevmiş o yüzden şimdi diyor dünya güzelleri var prensesler var ama ben seni seçtim
tarafından
Yaa bi kalksin gitsin k.bkma ama kesin kuyruk sallayan birisi var demek ki o yüzden bu kadar öz güvenli konuşuyor
tarafından
Zatn kim ona baksa yakışıklı dese hemn bir havalara girer ona bakan kişilerde evli kadınlar oluyor
0 oy
tarafından
O sinirden demiştir kim beğenmediği biriyle evlenir yoksa Allah herkese bir güzellik vermiş sinirliyken herkes herkese neler diyor tartışma esnasında demiş hoş olmamış ama beğenmese evlenirmiydi hiç 
0 oy
(2,651 puan) tarafından
Ay odun tövbe tövbe boşver kendi sanki çok çok mu yakışıklıymışta seni beğenmiyomuş sen kendini nasıl iyi hissediyosan öyle yap güzellik göreceli ben kendimi beğenmem bembeyazım ruh gibi ama çevrem beğenir güzellik göreceli bişey sen adamı takma giyin süslen ona inat 
tarafından
Yapıyorum zatn eşim o kadr yakışıklı değil burnu uzun ameliyat bile yapmak ister ben ona göre iyiyim evet bakım vermem kendime o dediği için kendimi asla yapmam
0 oy
(388 puan) tarafından
Benim de esim bazen cirkinsin falan diyo ama saka olarak,hic takmiyorum valla.cirkinsem niye evlendin o zaman diyorum bende.bunu sana bu sekilde soylemesi hic dogru degil her kadin guzeldir evde zaten hic kimse ole suslu puslu dolasmiyo ev isi cocuk derken kendimizi unutuyoruz
tarafından
Ben evlenir evlenmez hamile oldum öyle süslenip puslenmedim ev taşıdım falan eşim öyle dediğinden beri fotomu bile paylasmiyorum
0 oy
tarafından
Eşimde bana bazen şaka amaçlı der bende ona derim bşşry giydiği zaman özellikle beğendiğim şeyleri hiç güzel olmadı derim o da kesin güzel oldu sen böyle diyorsan der güler ciddi anlamda dediyse de kafana takma canım evlenmeden aklın neredeydi de eğer o zaöan güzeldin derse sen hiç ettin demekki beni de laf vur kendini eşin çirkin dedi diye çirkin hissetme o dedi diye çirkin de olmuyorsun sonuçta sen kendine iyi gelen şeyleri yap kimseye kendini beğendirmek zorunda değilsin senin kendinden önce ilgileneceğin Bi evladın varsa ya da olacaksa onun geleceğini düşün boşver kendi güzel olsun :)) 
tarafından
Evladima çok iyi bakıyorum şükür ama eşim öyle diyince birşey yapmak istemiyorum evlenmeden peşimde çok kişi vardı benle evlenmek isteyen bir kadın vardı oğluyla evlendim diye 15 yaşımdan beri peşindeydi boyum posum güzelliğim için millet senin gelinin mi bu desin diye ama eşim bana ne dedi
0 oy
tarafından
Yaaa hoş bişey dememiş ama sende kendini bilmiyon mu canım yaaa insan kendini bilir sonuctaaa
tarafından
Yaa ne bilim sevdiğim birinden bu lafları duymak beni kirdi
0 oy
(759 puan) tarafından
Bakıyorum herkesin eşi şaka amaçlı da olsa çirkinsin diyor bence hiç hoş olmayan bir durum bunda ben şaka olarak bir şey göremiyorum. Onur kırıcı laflar.
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Başkaları için güzel olmak zorunda değilsin eşin bile olsa. Seni Allah yarattı asla çirkin değilsin her insan gibi çok güzelsin
tarafından
Saol canm beni mutlu etti sözlerin eşim bana cirkinsin daha gzlleri var diyor hep başkasını söyler diyenlerde makyaj güzeli zatb
0 oy
tarafından
Herkes kendine baksın eşim şaka ile karışık bana da bazen laf sokuyor kendine bak diyorum ya erkekler biraz patavatsız oluyor bence dediklerini takma sen kendini beğeniyorsan Kimin ne dediğini hiçbir önemi olmasın bir daha yıkılırsam herkes senin bu huyunu kullanıp canını sıkmaya çalışır
tarafından
Ne bilim ciddi  ciddi diyince kirildim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 292 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 355 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu