Kizlar eesim askeri personel bu ayin sonunda 1 ay staja gidecek baska sehire bendr 7aylk hanile oluyorum ozaman ailemin yanina gideyim dedim yok diyor dusuneym diyor. Sababta gorumcemle konustum annemle ben oraya gelcez abim gelnce diyo ama esim.oyle bsey soylememis. Kmseyledr sorunum yok ama ben evde tek kalmak istemyorum ailemin yanina gtmek istiyorum 1 ay nasil ikna edeblrm yani boyle geri kafali biride degl ama bence ailesi yanls anlar diye gtme diyor. Szice ne yapaym.
Eşin gidince görümcenle kaynanan mı gelcekmiş
Valla canım benim de eşim askeri personel ola ki uzun görevlerde annemlere gönderir evde tek kalmaktansa biraz kaynananda kal sonra da annene geçersin .
eşinin keyifli bi anında yumuşakça konuş canim bak hamileyim nolur nolmaz evde yanlız kalmak riskli ailemin yanına gitsem annem bana bakar sonra zaten senin annen ve kardeşin gelicek dersin
Benimde esim askeri personel gorevi var simdi subat veya martta gidecek bende 10 haftalik hamileyim suan anneme gideyim diyorum git ordan benimkilere de gecersin diyor ama ben onun ailesine gitmek istemiyorum hem evlerinde yer yok kalabalik eltim onlarla bir oturuyor bebegi var bide hem k.biraderlerim var bide o halimle bana hizmet yaptircak hizmetcilige gitmis olcam resmen kizimda dogurana kadar herseyi bana yaptirdi kendisi gezdi simdi esimde diyor annene gidersen orayada gec bende düşündüm ikisinede gitmiyim daha iyi oraya gideceğime anneme gitmekten vazgectim
Ailesi niye yanlış anlasın ki ne alaka yani? sen ne istersen o olmalı git ailenin yanına orada rahat edeceksen
Benim için annemlerin rahatı bozulmasın kimsenin düzeni bozulmasın kocacım ben annemlere giderim hem annemlerde doğum için hazırlık yaparız annemle örgü falan yaparız ağız bezi yaparız annenler gelirlerse biliyosun yemektir su dur budur hep uğraşıcam misafirim sonuçta evet yardım ederler ama bende annemlerde daha rahat olurum diye güzelll bir k9nusmayla ikna edersin bence :))
Neolursa olsn sana gelicekler bi nevi yorulucaksin , ailenin yanina gtmen daha mantikli , enazindan annen yardmci olur bol bol dinlenirsin kaynvaliden de olsa gelince bi telasin olucak cnku
Esin yoksa sen tek napcan tabiki git ailenn yanina hem yardimci olurlar hemde onlarin yaninda sklmazsn .
1,491,971 soru
24,379,044 cevap
348,588 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın