Kızlar günlerdir ev arıyoruz yok yok bulamıyoruz yaşanacak Bi ev yok resmen ya hepsi kötü evler nem rutubet havasız karanlık güzel olanları da cok pahalı 1500 den başlıyor ne yapıcaz ne edicez bilmiyorum eşimin aldıgı zaten 750 lira kirada zar zor yetiyordu daha pahalı Bi yere cıkarsak ne yeriz ne içeriz bende çalısayım diyorum oglum aşırı yaramaz annem hasta nasıl bakacak zaten başka kimsemiz de yok ki burada. Eşim iki gündür işe gitmiyor sabahtan akşama kadar sokak sokak ev arıyoruz çalıştığı zamanlar da akşamları bakıyoruz ama bulamıyoruz kafayı yiyecem yaa.
Bugün Bi tane bulduk o kadar eskiydi ki içi kapıdan girişte rutubet kokusu vuruyor drek yüzüne camlar o eski tahta camlardan. Kapıların camları kırık Bi de siz yaptırın diyolar dogalgaz elektrik su üstünüze alın diyolar bunlar zaten 1000 lira ediyor. Depozito istiyor biir kira 900 Bi kira da peşin 900 daha neredeyse 3000. Daha bunun boya badanası nakliyesi temizlik malzemesi 4000 belki daha da fazla zaten o kadar paramız olsa böyle bi eve bakar mıyız hiç insanlar öyle acımasız ki o harabe eve 900 dedi dışarı cıktım aglamamak için zor tutuyorum kendimi ne yapıcaz ne edicez ev sahibi de sıkıştırıp duruyor Allahım yardım etsin bize kızlar kimin duası kabul olur bilinmez nolur dua edin bize o kadar çaresiziz ki şuan. Eşim eşyaları satıp annemlerin yanına taşınalım diyor cimrilikten ölecekler bizi kac gün barındırırlar sanki ne olucak böyle kimlere muhtac olduk Allahım..