0 oy
372 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
Benim birkaç gün önce telefonum çalındı işte polise gittim kamera görüntüleri falan derken yakalandı hırsız telefonum da üstündeydi telefonumu aldım adamdan şikayetçi oldum tutuklu şimdi bugün karısı beni aradı numarami nerden bulmuş onuda bilmiyorum işte sikayetini geri al dört tane çocuğum falan diye tabi ben vazgecmiycem dedim şimdi bu adam dışarı çıktıktan sonra bana veya çocuğuma bişey yapar diye korkuyorum o yüzden tereddüt ediyorum sizce ben ne yapım kafam çok karışık

12 Cevaplar

+1 oy
(16,327 puan) tarafından
Çeksin cezasını bugün senin yarın baskasinkn telefonunu çalar o evlatlar da baba olmaz hırsız adamdan 
(2 puan) tarafından
İşte böyle bir babalari olacağına babasız olsunlar daha iyi
-Reklam-
+1 oy
(2,570 puan) tarafından
Bence suçlular cezasını çekmeli. Sen cezanı çeksende geri gene yapmıcanın garantisi yok. İş birlikçilerdir kadın 4 çocugundan dolayı senin numaranı nerden bulabilir. Şurda ben bir çocukla kafamı çekemiyorum. 
(7,792 puan) tarafından
Aha bu ben. +
Kaldi ki esim bunu yapsa bende derim yapmasaydin diye.
(2,570 puan) tarafından
Aynen canım :))) yoksa arsızlaşıyorlar
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Şikayetini geri alsan bile kamu davası olmuş  yargılanır  yazık 4 çocuğa haram yediren bir baba  yalvaran eş  Rabbim yardımcı olsun inşallah  
(2 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Yaşadığın oturdugun yeri nerden bilecek
(2 puan) tarafından
Hiç anlamadığım şekilde öğrenmiş
tarafından
Sen bisey yapmamışsın sana neden zarar versin cnm
0 oy
(3,518 puan) tarafından
Hiç bi b.. Yapamaz her hırsıza acırsak ne olur halimiz sana tel çalarkende zarar verebilirdi bunlar bu işi basitemi alıo ne demek şikayetini geri al 4 çocğnu o düşünmemiş millet mi düşüncek
0 oy
(7,793 puan) tarafından
Diyemedn mi kocan benm telefonumu çalarken benm çocuklarım aklınıza gelmedi mi biz parayo çöpten mi topluyoruz çeksin cezasını de korkma bi skm yapamaz 
0 oy
(122,873 puan) tarafından
adeesini bulamaz geri alma sikayetinu
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Cnm işte bir ******** için 4 çocuk ladın perişan oluyor inşan onlara ça cıyı 
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Yapamaz cnm hirsizliktan yatti bide baska suctan yatmayi göze alamaz ki ilk şüpheli de o olur oyle bi durumda yemez yani sıkma canını..
0 oy
(1,414 puan) tarafından
Bugun çıkmasa bile yarin birgün illaki cikacak 4 de çocuğu varmis telefonunu da aldin sikayetini geri al bnce 
0 oy
tarafından
Ben geri çeksem de izin verilmiyor buna deseydin hırsızlık yaptığı için şikayet devam ediyor vs ddeseydin üstelik beni aramayın aradığınız için de polise başvururum deseydin 
0 oy
tarafından
Bı daha ararsa şikayetçi ol.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 231 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 319 göst.
15 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Gülhira (924 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 380 göst.
7 Ocak 2024 Aile kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 186 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Tugba01 (68 puan) tarafından soruldu

405,664 soru

12,155,183 cevap

36,589 kullanıcı