0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar dün hastaneden geldim herşey normaldi şu an karnım çok sert ve karın altimda kasılma var bide belim ağrıyor
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

2 Cevaplar

+1 oy
(164,060 puan) tarafından
valla bem seni anlamiyom
(170 puan) tarafından
Cnm ne ypim hastaneye gidim birşey yok diyorlar
eee bacim baska hastanemi yok post acip burdakilerin yorumuna gore hareket ediyon dr gidiyon acilma varmi soylemedi diyon baska dr a gitmen gerektigini anlamiyonmu?
(170 puan) tarafından
Cnm bu siteyi tek sen kulanmiyon yazmak istemisen yazmasın olur biter bnde seni anlmiyom galbia oturmuş bnim postlarimi takip ediyon
(170 puan) tarafından
Vllh elinizden gelse diyeceksiniz ebeyi ewe çağır doğurt kendini post açma nedenim bakalım beni yaşadıklarimi yaşıyan anneler varmı bakalım onlar ne yapmış
iyi ne halin varsa gör iyilik yapmaya calisiyoz son gunlerin dr git ilgilenmiyosa baska dr git diyoruz cidden iyilikde yaramiyo
-Reklam-
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Kaç haftaliksin canim
(170 puan) tarafından
Adet sancısı gibi sancı var ama lekelenme yok diye doğum olmz dediler
(45,023 puan) tarafından
Benimde son haftalarda çok giriyordu öle ağrı gece bı gün aniden sancilandim 5 dk bı beni olduruyodu yani o belli olmaz doğum sancıların aniden baslayabilirde
(170 puan) tarafından
Vallh bekliyorum begeim 1 hafta 500gr kilo almis
(45,023 puan) tarafından
Kilosu normalse korkmma sağlıcakla doğsun önemli olan bu
(170 puan) tarafından
Aynen cnm ama gelmiyorrrr

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 173 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nazo01 (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 114 göst.