Arkadaşlar cocuklugumdan beri yani kendimi bildiğimden beri içimde hep bi huzursuzluk vardır. Belki en mutlu anımda bile o içimdeki kalp sızısı geçmez. Bu neden var bilmiyorum ince hassas bi insanım ondan mı... Babam çocukken bile sen cocuk gibi değilsin derdi. Sanki dünyanın yükü senin sırtına yüklenmiş... Bu zaten içimde olan bişeydi ve üzerine babamın despotlugu onunda üstüne kardeşimin doğması ve onu sanki ablası değilmişim de (henüz 7 yaşımdayken) annesiymisim gibi ona karşı sorumluluk ve koruma iç güdüsü taşımam... Mesela parka giderdik ben oyun falan oynamazdim kardeşimin koruması gibi etrafında pervane olurdum. Kimse de bunu benden istemedi ben öyleydim...cocuk gibi değildim kısacası. Zaten oynarken de her ne ortam da olursa olsun. Şuan yazarken de var bu yani sürekli bişey içimde bi his beni rahatsız eden içten içe mutluluguma engel olan bişey vardı ve var hala varr...
Bu halimi yıllarca ince hassas bi kalp taşımama bağladım... Ama bu oyle bişey ki tüm olumsuzlukları üstüne ceker insanın. Berbat bi evlilik yüklendi üstüne ve bu sefer sadece hissetmek falan değil gerçekten berbat..... Şuan oglum var herkese evladı dünyanın en güzel evladıdır canidir... Ama ona olan sevgim de o kadar yoğun ve korumacı ki. Bu da bana acı veriyor. Keyif alamıyorum yani. Oglumu severken mutluluktan çok, sızı hissediyorum kalbimde. Ve kendime kızıyorum neden neden neden mutlu olamıyorum...
Ve bıyerde iflas edeceğimi de biliyordum. Yıllardır hep depresyon yaşamış bi insanım. ama hep o bana bunu yaptı, şu bana bunu yaptı (genelde eşimle alakalı) depresyonlar,ama bi suredir kendimle alakalı depresyondayım... içimin o kadar acı çekmesi buna engel olamamam. İstediğim yerde olamamak da buna körükle gelıyo (hep insanlara faydası olan bi insan olmak istedim, şuan kendime bile yetemiyorum ne maddi ne manevi)ve babamin dediği gibi sanki dünyanın yükü benim ustume yüklenmiş...
Belki çok karışık anlattım ama beni tanımayacak insanlara bişey anlatmak bazen en güzeli. Ve gercekten merak ediyorum. Benim gibi olan var mı?
Ne yasarsam yaşayım derin bi huzün vardır içimde hep diyen biri var mı?