0 oy
203 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yaa kzlar o kadar guzel duygu.ki once bugun nenne oldum sonrada annee harika bir duygu insallah surekli.soyler

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Cok sasrdim guzel yorum yapip  hemen kaldrmaniza
-Reklam-
0 oy
(18,716 puan) tarafından
Cnm postunu götmeştim yazardım yoksa

İNŞALLAH hep der artık Anne :) 
tarafından
Kz seni demedim biri yazdi konustuk tam cvp yazdim birsey yazfi okuyamadan kaldrdi  hemen yorumunu
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Maşallah ömür boyu ağzından düşmesin. 
tarafından
Aminn yaa cook guzel oluyor o baba dedikce icim gidiyordu o kadar duymak istiyorfum ki
0 oy
(122,992 puan) tarafından
kiz agzi alistimi hep diyolar ☺ kuzey gelip opmeyide ogrendi sarilip anniii diyo
tarafından
Benimki de 2 ay dr bizm gibi öpuyor opucuk atiyor eskiden o opucuk sesini cikaramiyordu 15 aylikken basladi opuyor sariliyor ama anne yoktu cok istiyordum :))  sevdoş rabbim nasip etti sonunda  benim kiz babaci hemde cok smdi babasi bSka sehirde anne demeye basladi
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Ne güzel MaşaAllah benim kızımda iki gündür baba diyor inşaAllah anne diyeceği günüde görürüm
tarafından
Babayi cok cabuk ogreniyorlar soylemesi kolay diye benimki 7 aylikken basladi baba demeye ama hic anne.demiyordu o kadar bekledim ki umudum kalmamisti bugun benden mutlusu yok
tarafından
Kac aylik bebegin
(2,321 puan) tarafından
Benim kızım 16 aylık aslında iyi gidiyordu herşey nöbet geçirdi epilepsi hastası şimdi ilaç kullanıyor haliyle bi sekteye uğradı baba demesi bile bize çok yetti yani inşaAllah devamı gelir
tarafından
Cok gecmis olsun canm Rabbim sifa versin yavruna gerisi gelirnzaten  Allah bagislasin sizlere
(2,321 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun inşaAllah

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 128 göst.
+1 oy
11 cevap 180 göst.
5 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 764 göst.
+1 oy
25 cevap 833 göst.