Doguma 4 hafta felan var ara sıra işim olmadığı zaman dinleniyorum uzanıyorum ayakta olamıyorum oturamıyorum temizlik yapıyorum yemek yapıyorum kızıma yemek getiriyorum altını akşama kadar değiştiriyorum baktım daha yapacak bi şey yok yatak odasında dinleniyorum bi yandan da öksürüyorum halsizim gece olmuş 1 kocam yatak odasına gelmiş yerde yataga oturmuş döndüm baktım tiktokta dedim napıyorsun niye burdasın hiç dedi bende dedim çocuğa ben dinlenirken yemek verdin mi baktım bana diyor sen sabahtan akşama kadar uyuyorsun kal sen ver dedi teli bıraktı yataga girecekti bende dedim al yastığını defol git koltukta yat dedim sen ne biçim babasın dedim ben sana emanet ediyorum sen tiktoktasin dedim ben eğer kızıma mama ver demeseydim sen hala tiktoktaydın nasıl öyle diyorum uyuma moduna geçiyorsun dedim bu çocuk seninde kızın dedim ben hastayken sende bana yardımcı olmak zorundasın dedim cevap vermedi gitti yatmaya koltukla ssdece kıza mama ver dedim diye sesini yükseltiyor kavga etmeye çalışıyor bi de bana diyor sen doğuma gidince kardeşin refakatçi yaninda kalsin ben evde çocuğa bakarım diyordu ben vazgectim kardeşim evde kızıma bakar eşimde hastanede yanimda beni bekler ben nasıl böyle birine güvenip kızımı amanet edecem ki tiktokta harcadığı enerjiyi bize harcasa insan olacak ama ne yazıkki git gide insanlıktan çıkıyor eskiden olsa kızıma mamasını yediridi ama tiktokta bağımlı olmuş bizi takmıyor ne zaman kötü yorum yapsam uygulama için bana bağırıp çağırıyor bu insanlık nereye gidiyor hiç anlamıyorum sizin eşlerinizde böyle düşüncesiz mi böyle yaptıkça bela okuyorum ***** inşallah diyorum acaba sinir anında edilen beddua ah tutar mı içten kalbimle söylemiyorum sadece öfkeliyken boyle söylüyorum sonra pişman olup tövbe ediyorum
1,488,275 soru
24,327,753 cevap
345,566 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın