0 oy
198 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (82 puan) tarafından
Arkadaşlar Eşim hafta içi cumartesi de dahil hep çalışıyor qksam 8 buçuk ta gelir eve hiçbir aktivitemiz olmaz o yorgun diye de ağzımı hiç açmam pazar günü oturuyor diye ona hadi gel biraz yürüyüş yapalım doğum yapabilmem icin yürüyüş şart ben hiç yürümüyorum canım da çok sıkkın diyorum hiç oralı bile olmuyor kalkmıyor arkadaş kuzeni arasa hemen gidiyor ben mi abartıyorum bilmiyorum ama çok sıkıldım boş boş evde durup durup dertlenmekten ailem de kaynanam da farklı şehirde babamı da 4 buçuk aydır kaybettim nasıl davranacağımı bilmiyorum doğum da yaklaştı 

3 Cevaplar

0 oy
(292 puan) tarafından
Valla hic onu beklemem cıkar kendim gezerim Bi güzel 
(82 puan) tarafından
Ben tek gezmek istemiyorum ki ben onunla gezmeyi istiyorum
(292 puan) tarafından
Adamlar anlamaz böyle seyler den bende ilk baslarda öyleydim baktm bunun kafasına bisey dank edecegi yok kendi keyfime baktm onu bekleyemem ömür akıp gidiyor
(82 puan) tarafından
Orası öyle bende ilerde herhalde böyle olurum
(292 puan) tarafından
Bak oglu var evde bwn evde Bi izin günü var o da dısarda Bi hafata da bizle bisey yapsa dişimi kırcam:)
(82 puan) tarafından
Ah bu kocalar :)
-Reklam-
0 oy
(776 puan) tarafından
Onu bekleme canim çık yürü. Zaten havalar soğuyacak yakinda güzel havanin tadini çıkar boşver. Eşlerimizde yoruluyor illa ki akşama kadar. Çalışmakta kolay değil malesef. Ben seni çok iyi anliyorum. Onunla gezmek,dolaşmak istiyosun. Ama onu bekleyerek kendini kapatma eve
(82 puan) tarafından
Anlamaya çalışıyorum inan ki eskiden bu kadar umursamiyordum ama hamilelik duygusallığı mi yaşıyorum anlamadim
(776 puan) tarafından
Muhtemelen kuzum. Hamilelik annenin duygularini alt üst ediyor
(82 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
tarafından
Sen biraz bireysel hareket et tek başına çik gez hava al kendine göre bir rutin oluştur onu hiç dahil etme o bir süre sonra kendisi gelir bence kaçan kovalanır hesabi
(82 puan) tarafından
Öyle yapmayı deniyecem:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 178 göst.
25 Aralık 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Vefayahasret (1,021 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 367 göst.
+3 oy
2 cevap 371 göst.
27 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,994 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 500 göst.

Kategoriler

1,496,188 soru

24,441,404 cevap

353,310 kullanıcı

...