0 oy
182 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından
Robot süpürge düşünüyorum ama kafamı çok karıştırıyor. Evimizde wifi yok o olmadan çalışsın istiyorum illa haritalandırmaya gerek yok böyle bir robot süpürge kullanan var mı? Memnun musunuz? Birde eğer evinizde ki robot süpürgeler wifi ile çalışıyorsa illa her süpürmede haritalandırma özelliği yapmamız gerekli mi? Bir kere yaptıktan sonra her süpürdüğümüzde karıştırmadan süpürür mü? 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk çıkan modellerde var 
(639 puan) tarafından
Hangi modeller acaba canım
tarafından
Xiaomide verdı diye hatırlıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende bu ara cok düşünüyorum robot süpürge yi gerçekten ev büyük ve başa çıkamıyorum artık
(639 puan) tarafından
Ya bende hamileyim, belimde de sıkıntı var bir normal temizlik yapsam akşama kadar belim mahvolmuş durumda oluyor. Gerçekten bana da kurtarıcı geliyor ya
tarafından
Aslında hic güvenmiyorum ama 3 tane çocuğum var yani kafa olarak yoruluyorum birde cok titizim en cok o yıprattı
0 oy
(425 puan) tarafından

image

Bunu alcam canım kuzenim almış çok memnun bende bu hafta alcam inşallah 

(639 puan) tarafından
Ay bende baktım az önce yorumlarına, youtube videolarına. Memnun kalanlar çok fazla ve yorumlarda çok güzel. Galiba bende bundan alacağım inşallah memnun kalırız. Sesi, emiş gücü felanda güzel videolardan gördüğüm kadarıyla
(425 puan) tarafından
Valla iki kuzenim de aldı halama çok beğenmiş ona vermişler şimdi tekrar alcak kuzenim boşuna para verme dediler ötekilere hem uygun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 149 göst.
12 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,454 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 135 göst.
0 oy
5 cevap 217 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Premsesss annesi (284 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 253 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anne-bebek (790 puan) tarafından soruldu

408,332 soru

12,267,330 cevap

37,494 kullanıcı

Kategoriler

...