Öncelikle şuna açıklık getireyim eşime haddini bildirecek birşey yok çünkü eşim annesi ve kardeşleri için Asla kalbimi kırmadı benim ben eşimden razıyım rabbimde binlerce kez razı olsun
Hanımlar abim geldi. Oturduk konuştuk bana çok fena kızdı neden bunca şeyle mücadele etmek zorunda değilsin dedi.
Kaynanama gidecektik. Ablam. Kaynanamın huyunu bildiği için. Gitti Onu alıp bna geldiler.
Kaynanam yaptığı herşeyi inkar etti ve kurana el bastı. Bence çıkardım ses kayıtlarını. Çıkardım. Abimi evden kovdu. Benim evimden. Abim bi gürledi. Kaynanam sustu abimde sıraladı herşeyi. Açık açık da tehdit etti. Bir daha birşey duymuyacam diye.
Bide kaynanamin bende özel ses kaydı var. Mahkemelerden kaynakli. İzin li ses kaydı topluyorduk. Abim. Eğer bir daha olursa hiç bir şey yapamazsam o ses kaydıyla seni içeri attiririm. Kimse kurtaramaz dedi ve gerçekten öyle. Birini öldürmesi için. Eşimi tesfik ediyor. Başka şeylerde var.
Tek sorun iyimi kötümü bilmiyorum. Ayda 1 .2 ayda 1 kaynanam bana gelecek. Oğlunun evine gelemiyormus. Ondan bunları yapıyor mus.
Tek takıldım nokta aslında. O kadar yuzsuzki. Herşey konuşuldu. Abim ablam hazırlandı. Onada hazırlan. Eve birakcaz dedi abim abime döndü dediki. Senin evlerden birini bana ver kira vermeyim. Lan ben kendim kirada olduğum halde abime bu teklifi yapamadım.
Eşim abime ve ablama teşekkür etti. Ben önüne gecemiyordum. Belki sizi dinler diye