+1 oy
113 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 19 haftalık hamileyim ilk gebeliğim bebeğimin hareketlerini 15 de yavaş yavaş hissettim ve sonrasında bebeğim hep, sağ, tarafıma toplanır biraz beklerdi geri inerdi orası yani sağ, tarafım şişerdi bu bebek değil mi ama 4 5 gündür bu hareketleri hissetmiyorum sadece kalp atışı gibi pıt etti dün o kadar normal değil mi bu haftalar yarın kontorümüz var ama dayanamadım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Lütfen yardımcı olur musunuz 
-Reklam-
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Bence o kalp atışı gibi pit etmesi bebek hareketi bebek hareketleri 15 haftalarda filan dışardan gözükmez öyle şişkinlik yapmaz 15 haftada 70 gram filan oluyor yani yeni hissetmeye başlıyorsun bence 
tarafından
Yok şişmesini 15 de hissetmedim canım zaten 1 hafta önce yani 18 Ken 15 de hissettiğim içimde sanki balon patlıyor gibi şeyler oluyordu
(1,763 puan) tarafından
TMM 18 de de hissedilmez CANIM bebek hareketi dışardan öyle yani normal hareketi bile genel anlamda 19 20 haftalarda hissetmemiz bekleniyor bence gaz sancisiydi ve sen bebeğin gerçek hareketlerini yeni yeni hissediyorsun oda çok yavas yavaş
(1,763 puan) tarafından
30 haftadan önce bebek hareketlerinse düzen beklenmez bu arada 30 haftadan snra bebek hareketlerini sayabilirsin onun disinda o pit pit diye küçücük hissettiğin şeyleri takip et bir çikolata ye ve sol yanina yat
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim :))
0 oy
(908 puan) tarafından
Ben 19 haftalarımda hiç hissetmiyodum cnm. 24 haftalıkken tam hissetmiş bazı günler hiç hareket etmezdi hep endişelenirdim. Kaç kere doktora gittim sırf bu sebepten. Çikolata ve su içip sol tarafına uzanıp bekle hissedersin hareketinie
0 oy
(762 puan) tarafından
Sıkıntı yapma canım o hareket ediyor eger cok hissetmek istersen dumduz uzan ellerınınkarnına koy ve okşa hissedersin bende senın haftada ıken gıtmıstım doktora acile o bana dedi yok cok ıcın rahat degılse git saglık ocahına hemsıre vardır şimdi mutlaka kalp atışını dınle
tarafından
Teşekkür ederim canım kaç gündür sıkıntıdayım burda okuduklarım yüzünden de psikolojim bozuldu acaba benşmde başıma gelir mi diye diye Bi hal oldum yarın kontorümüz var inşallah o zamana, kadar bekleyeyim
(762 puan) tarafından
Bekle canım sen tadını çıkar İnan 20 den sonra o kadar cok hissedeceksin ki senı uykudan uyandıracak bebişin :))  sen stres yapmamaya dıkat et cunku ona da yansıyor
0 oy
(1,161 puan) tarafından
Sürekli aklın orda olduğu için canım öyle en net 24-25 haftada hissedersin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 446 göst.
13 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Mlekdlra (1,063 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
0 cevap 20 göst.
30 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Gurmeanne (759 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 66 göst.
24 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Atlaskalbim (1,752 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,213 soru

23,841,219 cevap

319,357 kullanıcı

...