0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Son 3 gun doguma insallah ama icim buruk uzgun kizimi birakip gitmek canimi yakiyor hastaneye goturemem hastalik var gecen anneme biraktim oyle agladi ki zorla ayrildik bensiz durmuyor simdi nasl olck blmiyorum yani hic heyecanli deglm sadece uzgunum aklim hep onda kalacak :'(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kac yasinda ki 
tarafından
2:((.....
tarafından
Ahh kuzum yaa yapcak bsey yok ama mecbursun bende 9 aylik hamileyim ve 15 aylik kizim var senin gbi düsunüyorm ama yapcak bseyim yok ablam.gelicek yanima kizimi alip o bakcak o yöndn icim biraz da olsa rahat sonucta annene birakion ama gozün arkada kalmaz ya birakcagin yada güvenecegin kimsen olmasaydi bide öyle düsün
tarafından
Yok kuzum annem benle gelecek kizima teyzesiyle halasi bakacak
-Reklam-
0 oy
(143,394 puan) tarafından
iste bu dysynce benide mahvediyo
tarafından
Aynn sevdos naocaz:(
0 oy
(595 puan) tarafından
Benimde kızım doğumum da tam 1 yaşında olacak ve hamilelikten beri bunu düşünüyorum bende nasıl bırakcam diye bide burda normal doğumda bile 3 gün hastanede yatıyorsun 3 gün boyunca nasıl ayrı kalcam delirmeden bilmiyorum :[
tarafından
Nye 3 gün yatiriolar kiz bn normal dogum yaptim bi gün yatiriolar oda iyim desen dogum yaptigin gün hemen taburcu ediolar ki insallah dogumum rahat gecerse hemen cikmayi düsünuyorm kizim icin
(595 puan) tarafından
Valla benim doğumda problemsiz geçmişti çok şükür ama bebemin rutin kontrolleri için zaten geleceksin burda kal dediler seçenekte sunmadilar gerçi mecbur kalmıştım canım almanyada yaşıyorum bende anlamıyorum neden böyleler ama işte :/
tarafından
Hmm yurt disinda oyle oluyo demek ki memleketimi seveyim bn :)
(595 puan) tarafından
Ah vallaha bende yaa kız. Eltim sezaryen doğum yaptı o bile 3 gün yattı ben normal doğumla ne alaka yani :))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 556 göst.
25 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 368 göst.
+1 oy
24 cevap 899 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 499 göst.
30 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kadriye5 (49 puan) tarafından soruldu