0 oy
622 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kızlar benim en çok korktuğum vakalardan biri Uğurkan kusma olurda ve eğime birşey olur diyerabbim kimseye evlat acısı göstermesin :( bunu gördüm dah abir karku ve endişe başladım bu aralar benim bebeğimde çok kusuyor :( 

image

19 Cevaplar

0 oy
(123,009 puan) tarafından
korkuyom ben boyle seylerden yaa korktum suan
tarafından
Bende çok korkuyorum bebeğim başını hep yan yatırıyorum oyuzden
-Reklam-
0 oy
(4,347 puan) tarafından
Ayy Rabbim sabır versin daha karnımda ama o kadar korkuyorum ki onu kaybetmekten Rabbim hic bir anneye yaşatmasın :(
tarafından
Amin amin :( annelik çok başka birşey Rabbim onları korusun
(4,347 puan) tarafından
Amin canım aminn ❤️
0 oy
(12,708 puan) tarafından
Umarım gerçek değildir 
tarafından
Bende başta inanmak istemedim ama profiline girdim gerçekmiş canım
(12,708 puan) tarafından
Allah sabır versin ya;(
0 oy
tarafından
Doğurması ayri dert buyutmesi ayrı dert . :(. Allahım sağlıklı bebekler versin herkesin çocuğunu kendine bağışlasın . Arkadaşımızın da başı sagolsun :(
tarafından
Amin gerçekten öyle bu video gördüm kötü oldum :(
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Henüz dönmeyi bilmeyen bebekleri yan yatırın

Hamileler böyle şeyler düşünüp niye kendinizi korkutuyosunuz
tarafından
Canım bu bebek 17 aylikmis ve yürüyor videolarıni atmış izledim. Bir anlık birşey. Ben hamile değilim bebeğim 4 aylık yan yatırıyorum düz yatıyor sonra destek vermeme rağmen Rabbim yavrularımızi korusunu acılarını göstermesin inşallah bizlere
(14,429 puan) tarafından
Amin canım Allah bağışlasın
0 oy
(2,247 puan) tarafından
Ayy ben 3 4 ay böyle sorun olur diye düşünüyordum ne güzel kurtuldum gece kusması korkumdan diyordum hala olabilirmiş demekki Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın düşünmesi bile çok acı 
tarafından
Evet bir anlık ki kadın yazmış bebeğimin hiç kusması yoktu diye :(  ben bebeğimin başını hep yan bırakıyorum düz yatsada.amin
0 oy
(2,887 puan) tarafından
Allah korusun Allah kimseye göstermesin.. Küçükken bizim mahallede bi bağırış kopmuştu. Yan komşunun çocuğu sırtüstü yatmış döndürememiş kendini yaşı da büyük falan diyorlardı. Bende çok küçüktüm ama hayal meyal hatırlıyorum çok etkilenmiştim. Allah muhafaza etsin. Öyle olmasada bi benzerini yaşadım evlat acısı çok zor.. 
tarafından
Bir tanidigiminda 5 bebeği memede uyurturken meme ağzını kapatmış 5 bebeğimde öyle vefat etmiş. Babaannem in bir bebegide yorgan ağzını kapatmış bebek nefes alamamış olmuş öyle ben bunları duydukça daha çok korkuyorum :( amin Allah kimseye yasatmasin
(2,887 puan) tarafından
Ya çok zor. Allah yardım etsin.. Benimde ilk çocuğum emerken nefesini tuttu farkettim ne yapacağımızı bilemedik eşim annem dondum ben zaten. Hayatımın en kötü zor anıydı. O an şok gibi hala gelir aklıma. Allah kimseye göstermesin
tarafından
Amin :(
0 oy
(2,754 puan) tarafından
Ay evet ben de gördüm. Çok korkuyorum böyle şeylerden Rabbim korusun. 
tarafından
Amin çok zor cokk
(718 puan) tarafından
Adi ne profiline bkym cnm merak ettm
0 oy
tarafından
Kız niye paylaştın şimdi bunu etkileniyor insan rabbim korusun 
tarafından
Etkileniyoruz evet ama paylaşmak istedim niye çünkü normalde bebekken kusmalar olur dikkat ederiz ama bu yavrucak 1.5 yaşında neredeyse böyle olmuş dikkat ederiz diye paylaşmak istedim. Rabbim yavrularımızi korusun
0 oy
tarafından
Ben çok pinpirikliyim ya uyuyan bebegimi bile dinler dim şimdi 2 kat olacak Rabbim hiçbir anne babaya evlat acısı göstermesin yarabbim :(( 
tarafından
Amin annelik çok zor
0 oy
(1,290 puan) tarafından
Ay allah göstermesin ya dun bebegim kusacak ben dondum uzanıyordu ceviremedim bi an bilmiyorum annem dedi çevir diye bu haberi görünce üstüne çok kötü oldum rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın
tarafından
Evet canım kusacaksa yan çevir veya kaldır hemen Rabbim korusun acıları göstermesin inşallah
(1,290 puan) tarafından
Amin ecmain canm ya rabbim evlatlarımızı korusun inşallah
tarafından
Berfinbedri çok alakasız.olucak kuzum ama yazmak istedim bildiğiniz her şeyden sorumluyuz sonucta dua edince inşallah demek doğru değil yani Allah korusun inşallah felan yani Allah korusun Allahın izniyle demek oluyor inşallah bu vesileyle herkes görür ayrıca kadinada ayrı üzüldüm Rabbim yardımcısı olsun:((
(1,290 puan) tarafından
Amin canm ama bi çok din hocasından da dua ederken inşallah duyarız ya nerden öğrendin merak ettim
0 oy
(342 puan) tarafından
Bende bu yuzunden hep yastikla yatiriyorum basi yuksek olsun diye ama bu sefer de  essek kiz yuzunu yastiga gomerek uyuyo 
tarafından
Yastıkta sakıncalı 2 yaşına kadar yastık kullanmayın diyorlar nefes borusunu kapatiyormus
(342 puan) tarafından
Banada yastiksiz daha tehlikeli geliyo yastik ayarini yapiyirum
tarafından
Cnm yastıklara tehlikeli olmuyumu..yastık olsa dahi sırt üstü yatsa yine boğulma riski var .l
(342 puan) tarafından
Yok vallahi ben buyuk kizimida yaslikla buyuttum
0 oy
(11,094 puan) tarafından
Bunu gördüm ve kaç gecedir uyku nedir bilemez oldum ya Rabbim korusun 
tarafından
Çok acı gerçekten :(
0 oy
tarafından
Bugun hic Ağlamamıştım Rabbım kimseyi evladiyla sinamasin
0 oy
tarafından
Ömrü o kadarmış canım hepimiz anneyiz hepimiz böyle şeylere çok üzülüyoruz rabbim sabır versin kmseyi evladıyla sınamasın zor bi durum burda da var evladını öyle veya byle kaybeden insanlar umarım kmsenin yarası deşilmemiştir çok çok üzücü bi durum..
0 oy
tarafından
22 aylık Kızım oyun yapıyordu ög Ög diye bende öyle yapma dedim kendi odasına götürdüm unutsun yapmasın diye o sırada kusmuş yataga yatıp yatağı yerde. arkasından odaya girdim baktım ki kusuyo ve kalkamıyo nasıl korktum hemen kaldırdım sırtına vurdum nasıl bagırdığımı ellerimin titrediğini şok geçirip agladığımı bilemezsin.

Benim kızımda kusan Bi bebek değil ama dikkat çekmek için yaptı bunu daha önce post açmıştım . Gerçekten çok dikkat etmek gerekiyo
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Rabbim yardimcilari olsun ama canim bu biraz da ecelyani kusamamis ses yok zaten farkedilemez bi sey ha ben sirekli kontrol ederim kizimi uyudugu 2-3 saat ama hep guder bamarim. Ama ne kadar baksan da kaderten öteye yol yok.. Rabb'im sabir versin ailesine cok zor.
0 oy
(470 puan) tarafından
Ben yastık koymuyorum çocuğum dümdüz yatıyor düz yatıyor bide kendi kafasına göre sırt üstü yatıyor hep korktum bende yastık koysam mi acaba yüksekte olur
0 oy
tarafından
Bu olay bebekler için geçerli değil ki cnm yetişkinlerde olabilir..uyku ilacı alanlarda uykusu ağır olanlarda..falan. ben bu yüzden.kizimi hep aynı odada uyuttum.iki katlı ev hep salonda uyur kardeşi uyutmamasina rağmen odasında uyunca rahatsız oluyorum.korkuyirum bu aralar yüz üstü yatmaya başladı yada yan yatiyo.sirt üstü yatgginda uyuyamıyorum.korkudan..

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 708 göst.
17 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tugbabirol28 (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 546 göst.
0 oy
5 cevap 134 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Happymommy (1,985 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 594 göst.
12 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,983 soru

12,169,332 cevap

36,634 kullanıcı

...