0 oy
391 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,247 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hadi uyumadiysaniz konuşalım askolar kızım beni o kadar sasirtiyorki bazen ağzım açık kalıyorum .. akşam üstü taytini giydiriyoruz annem kafam dan tut düşme dedim haha bı baktım kendi kafasını tutuyor sıpa dedim o kadar hoşuma gittiki bide anlamaya başlaması çok hoş uma gidiyor geçen gün annem bardağa meyve suyu koydu kızım hadi cabu iç kafana dik dedi bizim akıllı kafasına diktı yani saçına başına döktü ee suç kimde bizde çocuğa kafana dik dedik annem diyor siz mi saftiniz bebekken bu kucok akıllı anlamadım diyor :))) sizinkiler nasıl sizi nasıl şaşırtıyor 

8 Cevaplar

+1 oy
(496 puan) tarafından
Her dönemde çocuklar akıllıydı ama imkan fırsat onları keşfedicek bir anne baba yoktu kalıplaşmış hayat standartları vs.
(3,247 puan) tarafından
Aynen öyle annem diyor biz sizi hep uyuturduk gezmeye goturmekzdik evde birakirdik falan diyor mesela köye gittimizde kaynanmgil hep çocuğu yatırma taraftarı çocuk dediğin uyur derler hep yani ben kızımla yetiş gibi konuşmam onlara çok tuhaf ve saçma geliyor aynen dediğin gibi duanın anne babaları bilinçli oldugundardir çocukların zeki oluşu
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ay bazen diyor anne napıyorsun diyorum göbek atıyorum keyiften :D tam böyle iş yaparken soruyor aldığı cevap bu malum. Sonradan geliyor yanıma göbeğini sallaya sallaya baaakk anne göbeğimi atıyorum :D

(3,247 puan) tarafından
Hahah çok güzel zekaları var
tarafından
MaşaAllah barekAllah.
Öyle gerçekten. Hayretle izliyorum büyüdüğünü...
0 oy
(12,765 puan) tarafından

Bikaç gündür sofrada karnı doyunca kendini sırt üstü yere atıyor karnına dokunup karni diyor bu demek oluyor ki doydum ;) maşallah seninkide de kaç yaşında 

(3,247 puan) tarafından
26 aylık canım maşallah hepsi çok akillilar
0 oy
(7,791 puan) tarafından

11 aylik ** oyle akilli 

Az once komidinin kapagini sokmus biraz oynadı ben gorunce komidinin altina itiyo kapagi kimse görmesin diye :D dedesinin tesbihini alip kanepenin altina atmis :D ay daha neler ya bitiyorum ona cok şükür rabbime onu verdigi icin 

Ha bide acikinca hemhem diye gülüşü<3 yani memmem yerine oyle diyo adffg

(3,247 puan) tarafından
Hahah hem hem çok tatlı Rabbim evlat acısı göstermesin kimseye masalalh bebege
(7,791 puan) tarafından
Amin ya bak düşününce bile aşka geliyor insan evlat sevgisi bambaska tarifi yokmus :) bazen kiziyorum ama olur o kadarlik :D
(774 puan) tarafından
Benimkide memememe diyor acıkınca kız çok tatlılar benim ki de 11 aylık olacak 1 hafta sonra :)
(7,791 puan) tarafından
Ya meme ogrenmesin diye mammam diyorum ben oda hemham hemhem diye takiliyo memeyi görsün gulerek geliyo hem hem diye ay isirivercem bı gün.
Bide poposunu kaldirir eliyle de tutar memeyi oyle emer degisik bi gorsen :D
Benimkide tam bugun 11 aylik oldu 21 inde :D rabbim onlarla sınamasin inşallah ya cocugu anlatirkrn bile aşka geliyorum :D
(774 puan) tarafından
Amin canım annelik çok başka insanın içi eriyor o kadar tatlı ki bütün gün bal evlat diye peşinde koşuyorum insan gözünden sakınıyor yavrusunu rabbim evlatlarımızı korusun canım :)
(7,791 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Evlat gibisi yok Rabb'im hak eden herkese evlat nasip etsin inşallah 

Mesela bizde hemşire geldi oynuyorduk beraber onu ezberlemiş biraz önce geldi bana ciss suss adda diyor 

Dün de benim ev terliklerini giymiş onunla geziyor sonra onları koltuğun altına atmış bende dedim ki benim ayakkabılarım nerde dedim abili(ayakkabı) yook diyor dedim hadi bul gel gitmiş kapının önünden kendi terliklerini getirmiş bana giydirmeye çalışıyor bı de bir sevinisi var buldum diyor :))) Kurban olurum onu yaradana ya 
(3,247 puan) tarafından
Yaa evet çok tatlılar inşallah o masumiyet lerini hiç kaynetmesler
(1,282 puan) tarafından
Amin inşallah canım hele o yüzlerindeki gülümseme hiç solmasın
0 oy
(4,180 puan) tarafından
Milenyum çocukları :) hele bi iyice dillensin sen o zaman gör senin aklına gelmeyen herşeyi düşünüp herşeyi konuşuyorlar ağzın açık kalacak :)
(3,247 puan) tarafından
Evet çok ilginç kuzum milenyum ne demek kki
(4,180 puan) tarafından
Yeni çağın adı canım :) yaşadığımız çağa milenyum çağı diyolar bazı yerlerde :)
(3,247 puan) tarafından
AAy ne kadar geride kalmışım Z kuşağı duydum ama bunu duymamıştım şaka gibi :)
(4,180 puan) tarafından
Ben duymuştum ama ne kadar doğrudur bilemiyorum canım öyle kulağımda kalmış :)
0 oy
tarafından
Benim kiz bugun bana oyle bir sey soyledi sasdim bu gun dedim annecim hadi kardesine bez getir bana demesinmi annecim senin elin varmi bende evet kizim var ne olduki ayaklarin varmi evet var dedim anne neden kendin bez almiyorsun.sasdim ya.
(3,247 puan) tarafından
Hahah ya yerim en kadar akıllı ve doğruyu soylemis
0 oy
tarafından
Benimkide dışarı çıkacağımıza kapının önüne gelip hayde hayde diyor çıktığımız gibi alkışlıyor 8 aylık daha maşallah asķima 
(3,247 puan) tarafından
Hahha gezmeyide çok seviyorlar kuzularr
tarafından
Aynen annesine çekmiş:)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde esrausen676 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 180 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy