0 oy
966 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (20,107 puan) tarafından
Kızlar ailem ilçede oturuyor. 45 dk mesafede. Esim 2 günlüğüne  gitmemi istemiyor. Sebep yalnız kalmak istemiyor. Daha yeni gördüm ailemi. 4 gün oluyor. Ama onlar geldi hep. En son biz 1 ay önce gittik. Evimi özledim. Anneannemi görmek istiyorum. Kafamı dağıtmak istiyorum. Ama bir turlu ikna edemiyorum . Nden çünkü yalnız kalmayacak beyefendi. Korona var diye otobüse binip gitmek de istemiyorum bebeğimle. 

İddiaya girdik. O kimsenin eşi izin vermez diyo. Sizin esleriniz bu durumda izin verir miydi. 

NOT: İzin vermek ne demek izin istemem demeyin. Ben de eşim de birbirimizin rızası olmadan iş yapmıyoruz. 

69 Cevaplar

0 oy
(67 puan) tarafından
Eşim anneme gitme konusunda hayatta karışmaz çünkü bilir ki annem bana çok iyi bakar 1 ay kaldığım d oldu benim çok hemde eşim de annemi çok sever buna asla karışmaz özler mi özler orası ayrı en son temmuz da kaldım 1 ay gebeliğmin 2. Ayına girmiştim götürdü getirdi bence bu normal bir durum 
-Reklam-
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Eşim kesinlikle git der sağ olsun, 2 gün değil 5 gün kal der ne olack anne baba hayattayken gidip gormeyeceksek ne zaman gidelim. 

Gerçi ölüm hepimizin Şah damarı kadar yakın... 
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Not düşmüşsünde biz izin almayız yada şöyle diyim eşimde bende sorarız ama maksat gönül almak saygı yani yoksa hayır demek için değil yeri gelir bir konuda eşime bir yere gitme derim oda der amaaa söz konusu ailem ise izin almam yani ne münaaebet beni büyüten ailemede gidemiceksm niye evlendim bn tapulu mal değilim eşimde gitme demez evlenince ailemizi satmıyoruz ya
0 oy
tarafından
Annemi yeni kaybettim birincisi sağlığı yerindeyken istediğim zaman git gör sonra çok koyuyor. Ben Ankarada yaşıyordum ankarada evlendim, ilk 9 ay ankarada kaldım 2 haftada bir anneme gidip 2 3 gün kalırdım. Trabzona gidince 12 saatlık yol diye gidemedim, geleli 1 sene oldu, 2 kere gidebildim onun biri de annemin cenazesi içindi. Hatta gidecektim çok fazla özlemiştim ama eşim kurban bayramını beklememi, böylece daha uzun süre kalabileceğimi söylediği için erken gitmedim, sonra korona oldu annem ve kaybettim hala bunun için eşime aşırı sinirleniyorum istemeden. Onu suçluyorum bu psikoloji ile. Sen yakınsın. Sık sık git. Gerekirse kal. Seni seviyorum de. Hatta bir gittiğinde annene sarıl benim yerime de.  Benim artık sarılacak kimsem kalmadı çünkü. 
(20,107 puan) tarafından
Çok çok üzüldüm.allahim rahmet eylesin . Senin için sarilacagim anneme. :((((((
0 oy
(487 puan) tarafından
Hım bnm eşim gonderir hatta götürür bugün soyliyim yarın git der :) takılmaz ya böyle şeylere çünkü onun ailesiyle evlendigimizden beri çok yakın oturuyoruz balkondan el sallasiriz yani öyle.ama bnm ailem şehir dışında ve yaşarken kıymet bilmeli mantığımi çok iyi bildiği için birşey demez ne zaman istesem gönderir sağolsun 
0 oy
(4,694 puan) tarafından
Ben eşimsiz bir yerde kalmam eşimde bensiz o yüzden böyle şeylerin içine dahil olmuyoruz 
0 oy
(7,764 puan) tarafından
Annemle ayni mahalledeyiz 4.5 yıllık evliyim ablalarim her zaman gelir kalır ben ilk defa geçen ay kız kardeşimin kinasindan sonra kaldım anca o zaman gönülden kal dedi . İstediğim zaman gündüz giderim bir şey demez ama benimki sevmez kalmalı işleri karıma sarılıp yatamadiktan sonra o gün bana zehir olur der . Şöyle ki  bende dört gün önce gorduysem kalmak için izin almazdım  bir haftayi gecirir öyle söylerdim  :) 
0 oy
(4,902 puan) tarafından
4 gün öncesinde görmüşsem ailemi eşim izin vermez bi ay geçsin bi nereye der :))  3 yıldır gitmemiştim memlekete bu yaz gittim 2 buçuk ay kaldım:)
0 oy
tarafından
Verirdi iki gün kafasını dinlerdi :D

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,428 göst.
28 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde Bethus (649 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 350 göst.
28 Ocak 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde KÜBRA KOÇ (3,464 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 614 göst.
5 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Caresiz1 (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 597 göst.
23 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Elif aydmeir (682 puan) tarafından soruldu

411,126 soru

12,374,749 cevap

42,736 kullanıcı

Kategoriler

...