0 oy
278 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (67 puan) tarafından

Bu seti almayı düşünüyorum uygunmu?

image

8 Cevaplar

0 oy
(1,469 puan) tarafından
Bebek arabası puseti kullandim arabayi halen kullanıyorum arada tekerinin bir tanesi çıkıyor onun dışında güzel rahat
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kullanmadım ama fiyatı gayet iyi 
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Arkadasim boyle set seklinde alfi canm cokda memnn
0 oy
tarafından

Böyle pahalı bence ben trendyoldan bu yatağın aynisini aldım 650 TL'ye süngeri aldım 90 TL'ye çantanın aynısını aldım 60 TL'ye bebek arabası hediye geldi gelmeseydi de bundan alcaktim o da 600 TL filandi 

İstersen link atarım
tarafından
Valla öyle nerden ne kadar kar edersem o kadar işime gelir hatta bu ürünlerin satıcılarından başka bakıp belki 5 10 lira daha aşağıdan bulunabilir
tarafından
Aynen öyle
tarafından
Valla ben herşeyi indirim ve kupon la almaya çalışıyorum nerde ne kadar kar o kadar iyi ❤️
Biberonlari hepsi buradan 2 tanesini 16 ya aldım dandik birşey bekliyordum güzel deglse iade ederim dedim ama o kadar kaliteli ki cam ve çok güzel annem bayıldı keşke iki tane daha alsaydın dedi 16 liraya kim 2 biberon alabilirki disardan
tarafından
Evet dışarıda her şey daha pahalı benim aldığım yatakta çarşıda 900 tlydi dediğin gibi indirim takip ettim 650ye düştü aldım nasip işi birazda bebek eşyaları filan çok pahalı ne bileyim dediğin gibi burun aspiratörü çarşıda 50 TL'den basliyo 13 TL'ye aldım ateş ölçer de aynı şekilde o da 10 TL'ye mi ne geldi normal de 50 tl de çok para değil ama sıfırdan alıyoruz sonuçta ve eşim tek başına calisiyo mecbur daha uygunu araştırıyorum
tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
(4,383 puan) tarafından
Ooooo cok iyiymiş  cidden. Ben de mi alsam. Fiyati da iyi
0 oy
tarafından
Markada fiyatta çok iyi canım ben baya beğendim 
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Ben bu beşiğin aynısını kullanıyorum. Çokta memnunum vallaha ne hışırtı ne sallanma hiçbir şey yapmıyor. Tavsiye ederim
0 oy
(762 puan) tarafından
Ne kadar guvenılır ki şimdi park yataklar 1000 liradan basıyor arabada hakkeza aynı bana sahtekarlık gıbı geldı dikkat edin derim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 397 göst.
0 oy
0 cevap 68 göst.
5 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Minikmucize (2,591 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 374 göst.
3 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde serpil123 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 232 göst.
27 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu

412,498 soru

12,419,133 cevap

45,144 kullanıcı

Kategoriler

...