+1 oy
1,130 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kocam 3 oldu söz verdi izlemiyecegine kızım oldu şuan uzakta ama 14 Eylül'de ve daha öncesinde hep izlemiş yeni burdaki postan gördüm girdim baktım oda izlemiş ne yapım yaa en son gorumceme anlatacam dayanamıyorum nasıl böyle birşey yapar bıktım her tartışmada beni suçlar ailesine der ama yine yapmış yine akıl verin ne yapım kızı var hala utanmıyor bu adam

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim bana tepki gösterebilirler ama hastalıkmış bağımlılık iş bu lar hep yalan dolan asla taviz verme git gorumcene de anasına babasına da anlat ben daha yeni evliyken eşimi gördüm o kadar hızlı bir tokat attım ki ona benim elim acıdı hayatımda geçirdiğim en koyu gündü saatlerce kapımı kitleyi odamda ağladım hıçkıra hıçkıra çünkü asla ondan öyle bir şey beklemezdim oda kapıda oturmuştu aç diye yalvarıyordu açmadım sonra kendimi topladım eşyalarımı topladım kapıyı açtım dedim ben gidiyorum sende git eve o izlediğin o.ruspular.i getir ne bo.k yersen ye her şeyi herkese anlatamam dedim onun ailesi uzakta babama gidecem dedim geldi peşimden ağladı yalvardı yakardı sonra eşyalarımı alıp çıktım evden tabi o da peşimden geliyor ona hakaret küfür ne desen rezil ettim yolda peşimden geldi ne olur yapma bir anlık oldu reklam geldi önüme şöyle böyle falan inanmadım sana kızmıyorum dedim ama ben bu evlilikte yokum dedim geldi tekrar yolda peşimden zorla eşyalarımı aldı eliden ilk ve son olacak dedi söz verdi bende tamam dedim eve döndüm kimseye bir şey demedim ama onunla konuşmadım odama gidip kapımı kapattım kitlendim onu almadım odama eğer bir daha onu öyle bir şey izlerken görseydim asla susmazdim bisanirdim çünkü benim en hassas noktam bu biliyor zaten getirdi r postayı falan benim telefona kaydetti her şeyi o gündemde önüme seriyor 2 yıldır bir şey görmedim inşallah girmem de yani diyeceğim hastalıktır şöyledir böyledir diyenleri aldırma koy tavrını git anlat gorumcene sonra olamzssa bunu eve alma kafasında bitirmesi gerekiyor 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
+1 oy
6 cevap 272 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 627 göst.
7 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde FatmaÇokAnne (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 812 göst.
1 Ekim 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,442,873 soru

23,712,768 cevap

312,380 kullanıcı

...