Bugün bizim küçük gelin annemi aramış yani dayımin hanımı allah senin belanı versin demiş sebep ise koltuk takımını değiştirmişler taksitle almışlar kimseye demeden etmeden hepsini geçiyorum annemi aramış demiş taksitle koltuk aldık bize destek çık annemde kızım diye hitap eder normalde görümcesi olur annem bizim gelinin benim borcum var biliyon ben nerden veriyim demiş sen kızın rahime ye yardım ediyosun sesin çıkmıyo herseyini yapiyosun demiş bize gelince mi yok demiş beddua etmiş anneme annemde o benim evladım tabi edicem sen kimsin demiş kapatmış yüzüne telefonu şimdi ben buna arayıp da bişeyler dememek için zor tutuyorum kendimi annemde sakin arama dedi zaten bizimde aramız iyi değildi gelinlede yaa sabır diyorum yerimde duramiyorum sinirden böyle nankörlük olurmu yaaww geçen buzdolabı vermişler isteyene ver diye gelininde dolabı bozulduydu ona vercekken biz sıfır istiyoz demiş allah ım sen bilirsin napim sizce kızlar arayıp ortalığın anasını belleyimmi şimdi
Kız ben olsam benim annene biri böyle dicek aramaz kapısına gider agzını kırar haddini bildirir dönerdim o kim köpek ki benm anneme laf yapıcak yani ama mantıklı hareket etmej lazım tabi bi anlık sinirle başka şeylere de olabilir
1,486,798 soru
24,306,742 cevap
344,469 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın