Yeni evlenmisim ozaman kaynanada 3 erkek 1 kız birde koca var hepsi benden büyükler neyse eşimle köydeki evdeyiz ozaman ramazan ayı olacak eşim demezmi gel ailemle ramazan-ı geçireceğiz 1 ay dedimki ben kalamam ailenle o abilerinin yanında lavabo kullanamam dedim hem üst katlarinda amcası oturur esimin bi yengesi var düşman başına vermesin hergun kaynanam gilde neyse zorla götürdü gittik herşey güzel ramazanın ilk günü adet oldum onlar yemiyor diye bende gizli gizli yerdim oldu 1 hafta tuvalete gittim abisi kapıya vurdu dolu dedim tabiki yapamadım çıktım tuttum amcaları herseyleri geldi ben hala gitmedim lavaboya neyse akşam yine gittim bu sefer babası geldi dolu dedim baktım adam kapıda bekliyo yapamadım utandım yine tutum esime durumu söyledim gel bej kapıda durayim git dedi gittim yapamiyroum kesinlikle yapamıyorum neyse bizim odamızda küçük banyo var banyo yaparken oraya aniden tuvaletim geldi napcam ben dedim görümcem kapıya vuruyo kız çıksana diyo yıkaniyorim abla dedim gitti tuvaletimi banyo içine attim oh gitti dedim napiyim 19 yaşındaydım rahatladim koku moku yok oldu 2 gün geçti eşim banyo yaparken o dışkı birden cıktı ulan bune dedi bende deidmki amcanın çocukları yapmıştır dedim oda sen mi yaptin dedi yoo ben salakmiyim dedim anası geldi bağırıyorlar sonra annesi bana bakti üzgün şekilde anladı sanırım bisey olmaz dedi temizledi eşim bende asla bunu esime anlatmadim ama napiyim ben gidiyorum kapıya vuruyorlar ben utangaç biriyim neyse 3 yıl geçti dahada gitmiyorum bukadar uzun kalmıyoruz artık:D
Bi küçük tuvalet meselesi
Olabilir canım eşin haketmiş bence annen baban bile olsa 1 ay boyunca istemediğin bi yerde yaşamaya mecbur değilsin ki kaldiki seninki kaynana kaynata yani
Ben kendi annemlere gidince dahi küçük tuvaletimi eve gelinceye kadar sabahtan akşama kadar tutarım asla giremem
Seni çok iyi anlıyorum :)
1,513,777 soru
24,687,425 cevap
368,133 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın