0 oy
497 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hiç birinin üzerinde tarif yok şu şekilde verebilirsiniz diye . Sadece tarhanada ve keciboynuzu ununda var. Keçiboynuzu ununda 1 su bardağı süte 1 tatlı kaşığı tepeleme k.boynuzu unu ve 1 tatlı kaşığı bal ilave ederek 1 yaşından büyük cocugunuza icirebilirsiniz diye yazıyor. Kızım 6.5 aylık 7 aylık olmasına az kaldı. Nasıl verebilirim keçi boynuzunu? 

Daha doğrusu bu malzemeleri kullananlar sabah öğle akşam gün içinde ne şekilde hazırlayıp veriyorsunuz .

Bebe bisküvisi yapmayı düşünüyorum. Önceden videosunu izlemiştim pirinç unu ve buğday unu ile yapıyorlardı. Deneyeceğim inşallah fırsat bulursam .

Bana tarif verirseniz çok sevinirim canlarım . Youtubeden çok video var ama hepsini izleyecek vaktim yok. Çok uzun videolar çekiyorlar izleyene kadar kızım uyanıyor. 

Ben sizlerden gelicek tariflere güveniyorum.

Lutfen detaylıca yazarsanız sevinirimm .. <3

image

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Aaaa nasıl bal verebilirsiniz diyor 2 yaşından önce bal çok zararlı sakın verme
(5,946 puan) tarafından
Ben el yapımı tarhana  veriyorum  canım  ama ıslatıp  beklemiyorum  hiç  direk  yapıyorum  ve sarımsak  da koyuyorum ben
(5,946 puan) tarafından
Sağol  canım  teşekkür  ederim
tarafından
Senin bebisin kaç aylık ? Sarımsak koyduguna göre büyük bizimksinden sanırım
(5,946 puan) tarafından
Büyük  canım  benim  bebeğim  14 aylık  sarımsağı  7 8 ayından  sorna  vermeye  başladım  diye  hatırlıyorum
tarafından
Anladım kuzumm bende 2 ay sonra vereyim teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Pekmezi kahvaltısına koyuyorum.aldiklarin da neler var
tarafından
Bunlar hepsi un canım. Keçiboynuzu unu , yogurtsuz tarhana, bebek irmiği ,tam pirinç,tam buğday , buğday ruseymi. Bunları aldım cnm
tarafından
Tarhanayi bı yemek kaşığına bir su bardağına yakın su koyarak yapıyorum
Ruseyni kızım sevmedi kullanmadım.
İrmigi düşene kadar pisir sonra istediğin meyveden koyabilirsin içine
Tam buğday unu,tam pirinç  pankek kek corbalarina koyabilirsin
0 oy
tarafından
Nereden aldın funda? 
tarafından
www.organikgurmem.com eşim sipariş etti canım
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Cnm keciboynuzu unu tozunu bebe bskvsnde ve muhallebilerinde kullanabilirsin bebek irmigi ile meyvelerle yapabilirsin ama keciboynuzu ununu az koyki rengi bayagi koyu ve tadı da yoğun oluyo gene tam bugday unu  ile pankek bebek ekmeği yapabilirsin ruseymi yoğurda katabilirsin ama biz bugday ruseymini 8 ayimiz dolunca kullandik daha erken senin fıstığa 8.ayda oneriliyo
tarafından
2 ay açılmadan beklese bozulmaz dimi kavanoz içinde ? Tariflerin içinde teşekkür ederim ❤️
(1,741 puan) tarafından
Yok cnm ama istersen dolaba at ruseymi ben makarnavitmadan sipariş vermiştim ruseymi dolapta saklayin yazıyordu dolapta muhafaza etmistim
0 oy
(4,152 puan) tarafından
Kiz bn senn postlari kacirmisim evine geri donmussun cok sevindim esin d.a.n.a.s.i iyi davraniyo mu iyi misin
tarafından
İyiyim kuzumm ara ara illaki tartismalar oluyor ama büyük şeyler değil. Şimdilik bir sıkıntı yok. ☺️
(4,152 puan) tarafından
Tabiki hangi evde olmaz kii. Ins boyle devam edersiniz sevndim senn adina ♥️♥️

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 434 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 491 göst.
13 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 435 göst.
17 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu