0 oy
120 göst.
Diğer kategorisinde (173 puan) tarafından
Merhaba su zamana kadar stressız sakin geldim ama 35 den sonra cidden gerilmeye basladım gerginlik değilde üzüntü gibi birşey yani . Annem babam uzaktalar baska bir sehırde evliyim . Allaha sukur eşim iyidir hoşdur calısıyor hem işte hem ailesinin evinde her iş ona bakar Yani . Yanımda yardım edicel kimse yok insan bir kere demezmi yahu gelelim yardım edelim diye . Ben mi yalnış dusunuyorum yada hassasım acaba zaten su saatten sonra deselerde umrumda degıl herseyımı hallettim çok şükür kendı kendime . Ama okadar yorgunumki size anlatamam son bırkaç haftadır ruyalarımda hep dogum yaptıgımı görüyorum stres bastı gerçekten . Sakin olmaya calışıyorum olucamda ama üzücü bir durum 

5 Cevaplar

0 oy
(1,697 puan) tarafından

Hiç umursama. Hiçbiri gelmezdi hamileyken. Şimdi dibimizden ayrılmıyolar. Üzüldüğüme asla değmezmiş. Bilseydim her gün kafamı dinler keyif yapardım :) sen de öyle yap

(173 puan) tarafından
Gittiğim zaman her işlerini yapmaya calışırım . Ailem el bebek gül bebek sıkıntısız stressiz büyüttüler ama eşimle severek evlendik hayat sartlarını , yaptıkları işi , herseyı bilerek isteyerek kabul ederek geldim ama karsı taraftan hiç birşey göremeyince gercı karsılık beklemeden yapıyorum hala son haftalarım olmasına rağmen ama ınsan üzülüyor .
-Reklam-
0 oy
(764 puan) tarafından
Allah kimseye muhtac etmesin canim. Dogum stresi de tetiklemis galiba ondan gerginsin bu kadar. Daha sakin olmaya calis. Bak az zaman kalmis doguma da
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Boşver canım umursama, benimde ailem uzakta hemde yurt dışındalar. Bazen mecburen kendi başının çaresine bakmak zorunda kalıyorsun, hayat böyle maalesef. Sen sakin olmaya çalış, Allah yardımcın olsun.
0 oy
(47 puan) tarafından
Bu hayatta gerçekten cok da beklenti içinde olmamak lazım çünkü sen daha çok üzülürsün, bende senin gibi başka şehirde aileden uzaktayım ayrıca ikinci gebeliğim yüksek riskliydi, erken doğma kanama ihtimali vardı, bu durumda bile oğlumla kendim ilgilendim yatmam gerekirken, hem yatsam kim yapacak kimse de gelip bakalım demedi bu durumdayken bile, sen yine de haline her zaman şükret bebeğini sağlıcakla da alırsın inşallah kucağına
0 oy
tarafından
Ahh ahh canım ben her zaman diyorum tırnağın varsa kasinirsin bu dünyada stres yapma . Bende 25 haftalık hamileyim benimde annem vefat etti sadece babam var eşim dünya iyisi bir insandir saolsun . Dün pazara gittim kayinvalidemle karşılaştım bir iki bişey aldım o pazar arabasını kendim sürüklüye sürüklüye getirdim dur kızım sen zorlama kendini ver bana demedi kadın . Bide doğum yaptığımi düşün . Evet aramızda kavga gürültü olmaz ama çok samimi de değiliz işte böyle amaann bana dokunmayan yılan bin yaşasın . Sende öyle düşün 
(173 puan) tarafından
Önce basınız sagolsun :( ve Allah sızınde yardımcınız olsun .
tarafından
Kendi annem olsa böylemi olurdu . Herşeyimi alır getirirdi tarhanami eristemi reçelimi yapardı pazara çıkartmazdi bile . Eşim işteyken mecbur çıkmak zorunda kaldım çünkü bizim burda 1 e kadar toplanıyor . Napicaksin mecbur saol Allah razı olsun .

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
24 Haziran 2024 Aile kategorisinde Zzeynebim (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 162 göst.
12 Haziran 2024 Aile kategorisinde Zzeynebim (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
14 Aralık 2022 Aile kategorisinde Kumru93 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 112 göst.