Burda postta gördüm aklıma geldi anlatmak istitorum ki bence bundan sonra kimseden umarım bir şey almazsınız bizede ders oldu güvenmemeyi öğrendik 1 ay oldu bu olay annemlerin bir komşusu var çokta severdik takii yaptığını duyuncaya kadar küçük dilimi yuttum resmen kadında aşırı titizdir anlatır ben şöyle titizim böyle titizim süslü bir teyze 50 yaşında bakımlı annem temizliğe gider temizlikten çok iyi anlar teyze sürekli yemek getirir yerler annemler falan neyse kadın bi ara annemi çağırmış yardıma temizlik için sular kesikmiş sanırım kadının elinde de bez varmış sen git o bezi tuvaletteki suya sokkk allahımmm annemin başından kaynar sular dökülmüş kızmış teyze sen napıyon allah aşkına falan vs. Kadında demesin mi ee ben hep öyle yapıyom nolcak birde o kadın yemek yapıp getiriyor o ellerle kusura bakmayın mide bulandırıcı ama bence komşudan bir şey alırken dikkat edin derim ve başka komşularlada çok şey yaşadık yemek konusunda annem kesti konuşmayı sadece temizlikten değil başka olaylarda yaşayınca sitede kimseyle konuşmuyorlar