Canım benim. Keşke kimseye söylemeseydin. Biliyorum çok zor. Ben de birlik oturuyorum. Ama buna rağmen evdeki kimse düşük yaptığımı bilmez. Bitek eşimle ben biliyoruz. Zor oldu ama atlattık. Allah ondan razı olsun. Ben de nisan da düşük yapmıştım. Çok psikolojimiz alt üst oldu. Evden misafir eksik olmadı ama o vaziyette hizmetimi yaptım. Aylar sonra eylullde nasip etti Rabb'imiz . Elhamdülillah. Korkumdan yine kimseye diyemedim yine 7 haftalıkken düşecek duracak diye korktum ama 16+3'e geldik bile çok şükür. 2,5 -3 aylik olana kadar demefim ondan sonra yakin cevrem o da cok yakinlar biliyordu sadece. Simdi dun cinsiyetimizi bile ogrendik.
Senin için de dua edeceğim. Yeter ki kendini strese sokma. Gerçekten çevre baskısı ve stres çok etkiliyor tevekkül et Rabbimize sığın. Allah'ım ben hazır olduğumda hayırla sağlıkla bir evlat nasip eyle hakkımda hatırlatsa bana bir yavru nasip et diye dua et ve Allah'a bırak kendini. Be olur sıkma canini. Senden daha mi değerli halanın bilmemkimin lafı. Sen düşük yaptığını daha anlatma bilmeyenler de bilmesin boşver. Kimse sana acımaz ağladığınla kalırsın gülüm