O kadar sıkıldım ki tek eğlenceli bu programlar ise de gidiyorum ama kendime birşeyler almayalı aylar oldu. 48ile hamieleliligim kalmıştım 20+2gunluk hamilelegim 51.50gelitorum aç tartılinca sabah.Ama hastahene gittiğimde tok ve botla çıkınca 54kilo flaan geliyorum iyice psikolojim bozuliyor. çok kilo aldım galiba moralim de çok bozuluyor .Eşim eve geliyor yatana kadar gecelere kadar pupg denen oyunu oynuyor tek bassima çok sikilisıkılsuraya gidelim diyorum kafeye gidelim diyorum hava soğuk diyor çıkmıyor bayilacagim.
Benimde eşim kendi işi geç geliyor bazen gelemedigi oluyor benimle ilglenmzse direk gelmeseydin calissaydin diyorum o zaman birakip teli benimle ilgilsniyr
Bende qyniyim butun gun evdeyim gelin geldgm yerde bi tane arkadasim yok hep evde olmaktan bunaldim artik ama esimde butun gun buz gbi havada ben ve dogacak oglum icin ise gidiyor bende gelince erken uyur genelde agzimi acamiyorum. Yani bebeklerimiz olunca belki durum degisir onlarla ilgilenmelten anlamayiz gulunun nasil gectigini canim
Ah o pupg yi çıkaran her ne beddua alıyodur e kim bilir benim eşimde aynı oynama deyince bnle işgilenşyo ama onada kıyamıyorym kafa dagıtsın istiyorum iizn veriyorum. Kilona gelince sen ona kilo mu diyosun :) bn 8 kilo aldım 23 haftalığım
Ben pek sıkılmıyorum şükür doğum yapalı 3 ay olmak üzere alıştım artık galiba. Gece gündüz kızımla ilgiliyim. Akşam eşim gelince o da yardım ediyor ben yemeğimi yiyorum çayımı içiyorum. Hava soğuk ve kız olsuğu için haftada bir veya iki de dışarı çıkıyoruz kafa dağıtıyorum. Bir tane komşum var ona da gelip gitmeye başladım iki üç saatte onunla vakit geçiriyoruz böyle geçiyor günler. Ben kış mevsiminden çok sıkıldım hiç sevmiyorum kapalı havadan nefret ederim bahar gelse güneş çıksa kızımla parka gitsek diye hayaller kuruyorum şimdiden yazlık kıyafetler alıyorum çok gezecem ya planım o ;))
Ay benim esimde oyle eve gelor hemen yabanci flim acar ustelik ben sabah aksam evdeyim calismiyorumda bende patliycam
1,492,622 soru
24,389,012 cevap
349,167 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın