+1 oy
273 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Hayırlı cumalar sevgili kızlar ❤️sorum şu benim ikiz kızlarım var maalesef bir mesleğim yok eşim de bana harçlık vermiyor kredi falan ödüyor bende kendi üstüme başıma bişiler almak istiyorum ama elime para geçmiyor nasıl yapayım bilmiyorum ne yapsam da kazanç sağlasam bana akıl verin lütfen farmasi olaylarına girdim yapamadım çevrem yok ne bileyim sosyal medyadan kazanmak istiyorum ama ekipmanım yok nasıl yapayım 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla su saydiklarindan sonra aklima pek bisi gelmedi bisiler orup instaya atip kazanabilirsin belki yada yakindaki tuhafiyelere sor istersen
tarafından
Amigurumi yapıyorum aslında ama çocuklardan ona hiç elim değmiyor Bi de satın alan da pek yok ki ay ne bileyim ya şu fenomenleri gördükçe moralim bozuluyor havadan kapıyoelar parayı bizde ne yapsak diye kendimizi yiyelim
tarafından
Valla onlarin kocalari bile yardim ediyo seninki destek vermiyomuski buna yardim etsin bacim
tarafından
Yani bilmiyorum ki çocuktan önce verirdi ben üst baş almazdım ev ihtiyaçlarına harcardım ne bileyim kız hiç kıymetim yok eltim 30 milyara ev döşetti kocası polis benimki uzman çavuş ben 7 milyara düğün paketi aldırdım ama bil bakalım hangimiz daha kıymetli tabi ki eltim valla bu erkeklere varya hiç acımayacaksın acırsan değerin kalmıyor
tarafından
Valla bacim kaba olcak ama s.ken yaraniyo diye bilaf var kocan onu hakediyo
tarafından
:) aynen öyle delirdim artık ya hiç bir isteğim yok sanıyor robot gibi evde dört duvar arasında durayım kızları büyüteyim hiç bir istegim olmasın ay bundan çocuk yaptığıma çok pişmanım çok
tarafından
Oylede deme kuşum insallah duzelir akli basina gelir gec olmadan
tarafından
Inşallah canım inşallah
-Reklam-
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Canım bazı giyjm sayfalari bayilik veriyor ücret istiyorlarmi bilmiyorum instgram üzerinden satış yapıyorsun yani mesela xx magazasinin urunlerini instgram sayfası açıp paylaşarak satis yapiyorsun yaptığın satış üzerinden komisyon alıyorsun zamanla instgram sayfanda büyür diye düşünüyorum
tarafından
Bu da iyi olur gibi buna bakayım canım olur belki ya
0 oy
tarafından
Mantı yapsan bir marketle anlaşsan olur mu acaba
tarafından
Su böbreği de iyi satılıyor cnm yapabiliyorsan.
tarafından
Yemek konusunda iyi değilim canım mutfakla aram kötü
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Bebek tokaları acayip satiliyo canim heryerde goruyom alıyorlar evde yapiolar 3 tanesini 20ye satiyolar
tarafından
Hım bu olabilir ama nasıl bişi yani ben kendim mi sıfırdan yapacagım yoksa paketleme işi gibi bir şey mi
(22,059 puan) tarafından
Kiz toptan toka malzemeleri alacan kendin evde şekil verecen yapistircan dolap uygulamasında dolu goruyom millet satiyo valla gorsen
tarafından
Anladım canım bunu araştırayım ben güzel olur bu ❤️
(22,059 puan) tarafından
Aynen canım hem vaktin gecer ins guzel olur ⚘❤
0 oy
tarafından

Etamin işleyip satıuorum ben. Yastık,anahtarlık,kolye,pano falan. İsteyende oluyo ara sıra. 

image

tarafından
Ellerine sağlık canım çocuklardan bana pek bu işleri yapma fırsatım olmaz ki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 67 göst.
14 Ağustos 2022 Kültür-Sanat kategorisinde M. Nur (848 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 150 göst.
6 gün önce Para & Ekonomi kategorisinde Mother.00 (516 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 23 göst.
6 gün önce Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde ElaLii (528 puan) tarafından soruldu

414,189 soru

12,465,230 cevap

46,876 kullanıcı

Kategoriler

...