0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (163 puan) tarafından
Hiç iştahı yok bişey yemiyo ne yedirebilirim ağır  gelmeyecek kızlar yardımcı olur musunuz

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Oglumunda atesi var :(
(163 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim
tarafından
Sanada canim benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kız 2 gün önce ateşlendi neyseki korktuğum gibi olmadı ertesi güne iyilesti 

Çok gecmis olsun
(163 puan) tarafından
İyi bari canim sevindim
0 oy
(2,679 puan) tarafından
Geçenlerde biizde olduk öyle ateş Yoktu ama ishal ve kusma vardı doktor ilaç verdi salgın var dedi hemen götür 

İshal için ilaç ve bulantı için şurup verdi 2 güne düzeldi
(163 puan) tarafından
Bizdede ateş yok aynı ilaclardan bizde aldık idrar tahlili de temiz de suan için bişey yemiyo açlıktan uyumuyoda sen neler yedirdin
(2,679 puan) tarafından
Sıvı içir bol bol ayran meyve suyu şeftali özelikle yedir katı gıda pek verme zaten kendi isteyince yer bizim doktor öyle söyle, doğruda söylemiş valla
(163 puan) tarafından
Sefatliyi nasıl verdim canim bide çorba olarak bişey yaptinmi kızım 11 aylık bu arada
0 oy
(163 puan) tarafından
Biz yeni atlattık ya mafolduk ya
(163 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim
0 oy
(1,719 puan) tarafından
Bizde 1 ay önce atlattık ya ishal kusma ama komşumun çocukları böyle salgın varmış 
(163 puan) tarafından
Aynen canım gecmis olsun
0 oy
(2,720 puan) tarafından
5 yas oglum 2 gundr boyle kusma karn agrisi
(163 puan) tarafından
Geçmiş olsun canim
(2,720 puan) tarafından
Saol canm
0 oy
tarafından
Benim kızım da öyle 
(163 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum
0 oy
(55 puan) tarafından
Aksamdan beri kusuyor ya kızım mahvolduk. Acile gittik yapacak biswy yok salgin var dediler bi carpol yazip gonderdiler . Napicam bilmiyorum 
(163 puan) tarafından
Önce kusuyo sonra ishale çeviriyo Allah yardımcınız olsun kuzum bize ishal ilacı ve iştah açıcı verdiler idrar tahlili de yaptırdık bidaha gidin bence çünkü ishal zehirleyebiliyo Allah korusun
(55 puan) tarafından
Eve gidince yuksek ihtimal Ishal ve ateslenme olacak dedi zaten doktor. Oyle de oldu.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 277 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 166 göst.
28 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
28 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tuna-Tugra (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 174 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Zeliha ada (3 puan) tarafından soruldu

406,303 soru

12,181,856 cevap

36,682 kullanıcı

...