0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Saatlerdir salıyorum ama uyumuyor uykudan gozleri küçücük kaldı ama yok uyumuyor karnı tok altı temiz bir yeri ağrıyordur dıe ağrı kesici verdim ama yok uyumuyor kafayı yiyecem daha kahvalti yapmamısim tansiyonum düştü artık elim ayağım titriyor

14 Cevaplar

0 oy
(135,539 puan) tarafından
sakin ol 10 dk kadar uyur
tarafından
İnşallah uyur ama hiç umudum yok sevda öyle bir ağlıyor ki sanki dayak yemiş
-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından
Kahvaltı mi yapmadın daha nasıl dayaniyorsun kız atistirsana biseyler
tarafından
Hanımefendi bırakmıyor
0 oy
tarafından
Bebekler sallanarak uykuya zor dalarlar bir ninni açın mümkün ise sade müzik olan ışığı Los yapın yanına uzanın sırtına masaj yapın hiç konuşmayın 5 10dk ya dalar
tarafından
Bu öyle uyumaz canım hiper aktif bir bebek durmuyor yerinde
0 oy
tarafından
Bende de uyumadığı zaman beşiğine bırakıyorum orda kendini yoruyor en son emzirdiğim gibi uykuya dalıyor 
tarafından
Bu yorulsada uyumuyor
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Sabret bende öyle ağlıyordum sonra uyudu gibi oldu uyucak galiba 
tarafından
Bende artık sinirimden oturdum ağlıyorum ya bıraktığım dk ağlıyor
0 oy
(22,067 puan) tarafından
Dolaptan peynir ekmek ye canim 24 saat basında bekleme uyumuyosa koy oynasin illa uyucak diye bisi yok ben 5 ay uyumadigimi bilirim yani 
tarafından
Bıraktığım zamanda ağlıyor canım durmuyor
0 oy
(1,763 puan) tarafından
Canım telefondan pis pis sesi aç ışığı karalt tv nın ışığı kalsın sadece  sessiz bir ortam oluştur sadece teldeki o pis pis sesi olsun birde öyle dene
(1,763 puan) tarafından
:)) mutfağı kapatırım ya mutfağim zaten dar biraz riskli girmesine musade etmem zaten bir orası açık hali konusunda.
tarafından
Aman dikkat et kuzum bebek hastalıkları hemen alıyor
(1,763 puan) tarafından
Zaten hastalandı bi bronsite yakalandı daha tam kurtulamadik vallaha dikkat ediyorum evde yüz üstü tek halının üstüne bile koymuyorum yerden soğuk almasın diye yere yorgan atıyorum ustunde oynuyor gerçekten zor oluyor hastaligi
tarafından
Geçmiş olsun kuzum
(1,763 puan) tarafından
Uyudumu bari canım
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Dur bir sakın ol uyumuyorsa bırak git bir yemek ye. Kendine gel sonra bebeğimle ilgilen sen iyi olmazsan ona nasıl bakicaksin. Elbet uyur gazi vardır bir masaj yap veya duş aldır rahatlasın. Veya sallama kucağında gezdirerek uyut başka şekil dene
tarafından
Bıraktığım zamanda ağlıyor canım
(1,404 puan) tarafından
Var demek bir sıkıntısı oku bebeğini nazar almıştır belki
tarafından
Doğduğundan belli böyle uykusuyla rezil oluyorum
(1,404 puan) tarafından
Kaç aylık
tarafından
14 aylık
0 oy
tarafından
Kesin diş. Bizim diş olduğu zaman öyle yapıyor
tarafından
Bu hep böyle ya doğduğundan belli böyle uykusuyla rezil oluyorum
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Kaç aylık ? Uzun süre de uyumayinca uykuya dalmakta güçlük çekiyorlar . Şimdi uyur sakinleş . Birşeyler al yanına saklarken ye canım 
(1,842 puan) tarafından
Benim ki emmeyi bıraktı ama hala kalkıyor . Erken bıraktı benim ki bende çok üzüldüm . Hala da üzülüyorum .
tarafından
Kimi çocuk emmez canim yemesi nasıl yiyor munpeki?
(1,842 puan) tarafından
Yiyor canım yemek çok seviyor . 10 ayına kadar sürekli emdi gece , gündüz her ağlamada verdim . Hatta düşünüyordum sonra nasıl birakcak diye. Ama 10. Ayında azalttı gün boyu emmiyordu . Yemek veriyordum yiyordu emmeye gelince 1 kere çekiyordu sonra oynuyordu . Sırtını dönmeye başladı . Geceleri inatla emzirirdim . 1 yaşına geldi tamamen bıraktı .
tarafından
Yemek yediği için artık bırakmış canım benim ki buna güveniyor yemiyor
(1,842 puan) tarafından
Ne güzel canım emmesi çok güzel onsan biraktıktan sonra o kadar çok özlüyor ki anlatamam . Emzirmeyi ozlucegim aklıma gelmezdi . Gece gündüz her şekilde her yerde emziriyordum bitince rahat ederim diyordum da öyle olmuyormuş . Ama anlamadığım hala deliksiz uyku olmaması. Umarım artık başlar çünkü gece çok yorucu .
0 oy
tarafından
Canım uyku eğitimi vermenin zamanı çoktan gelmiş ve sana tavsiyem o ağlıyor durmuyor diye kendini asla aç bırakma sen ye 
tarafından
Yedirmiyor ki kuzum gelip önümden çekiyor tepeme çıkıyor ağlıyor. Senin geline uyku eğitimi işlemez canım çünkü tam bir afacan babası ile ikimiz baş edemedik bugün ikimizi resmen permaginda oynatıyor
tarafından
İşler kuzum emin ol kayrada öyleydi ama verdim bende bak
tarafından
Bı denerim kuzum
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Benim kızda uyumuyor 27 aylık uyku düzenimiz dogdugundan beri yok malesef sallamayı hic bilmiyo emzik biberon almıyo her huyu güzel uyku diyince reziliz komşulardan özür diledim uyku saatinde aglıyo avaz avaz Allah yardımcımız olsun canım
tarafından
Amin canım amin
(1,216 puan) tarafından
Uyudumu bari ben hala uğraşıyorum gündüz uyutmayım dedim akşam8de yattı 12 de kalktı sabaha kadar oturduk saat1 de yatırıyom gündüz 2 bucuk gibi kalkıyo sonra bu saat hala uyumuyo cok üzülüyorum
tarafından
Uyudu canım uyudu çok şükür
0 oy
(2,593 puan) tarafından
o kadar iyi anlıyorum ki bugün oğlum sadece 40 45 dakika uyudu ve 10 saat uyanık kaldı artık delirme noktasına geldim yerde sürünüyor gözlerini ovuyor ağlıyor ama yok uyumuyor eşimin kuzeninin kınası vardı güya uyutup anneme bırakıcaktım nerde birlikte gittik yarısında geldim eve uyuttum ancak uyudu 
tarafından
Yorulmuştur belki sabaha kadar deliksiz uyur
(2,593 puan) tarafından
inşallah 15 aydır hiç kesintisiz uyumadık
tarafından
İnşallah uyur canım
(2,593 puan) tarafından
inşallah senin bebiş de uyur canım
0 oy
(49 puan) tarafından
Ay nasil bu kadar ac kalyosuj
tarafından