0 oy
285 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 20 aylık erken mi sizce tuvalet eğitimi için iki gündür deniyoruz bı kaç kez kaçırdı büyük tuvaletinden korkuyor lazimliga yapmıyor nasıl bı yol izlemeyeliyim bilmiyorum hamileyim şuanda da ha yeni simdiden alışması gerekiyor ama alisir mi bilmiyorum

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
kış geliyor usutür hasta edersin
tarafından
Bebek doğunca hiç yaomaz olursa ne yapacam evimizcsicak dogalgazli
tarafından
hasta olur hayatım ilk beş gün sürekli kaçırır altına . Sürekli tuvalete götürürsun açık kalır. Sen bilirsin
-Reklam-
0 oy
(4,379 puan) tarafından
Çocuktan çocuğa değişir tabiki ama daha kücükmüs uzun sürebilir.  Bir de cocuk kendini belli ediyor zaten konusuyorsa algiları açık farkında olan bir cocuksa hemen ögrenir. Ama henüz konusmayıp pek de farkında degilse gerek yok zorlamaya.mesela benim kizim 2 yaşına 1 hafta vardı 1 günde oğrendi ama oğlum da suann 2 yaşına  1 hafta var hic o ışık yok yani en azindan cok uzun sürer ögrenmesi. bekliyorum bakalım ben de 4 aylık hamileyim doguma kadar hazır omur inşAllah. 
0 oy
tarafından
Benim oglan 20 aylık daha tam olarak dili cözülmüş degil erken degilmi  nm
(169 puan) tarafından
Benim oğlum 21 aylık maşallah diyeyim benim gibi konuşuyor herşeyi algılıyor ve konuşuyor cümle kuruyor .
0 oy
(25,192 puan) tarafından
Erken canım daha acele etme sonra tekrar bez bağlarsın çocukta kötü etki bırakır ve ilerde daha zor alışır herseyin zamanı var
0 oy
(1,045 puan) tarafından
25 aylıktı öğrettiğimde 
0 oy
(4,631 puan) tarafından
Bende 20 aylıkken öğrettim bence zamanı
0 oy
tarafından
Çocukta o ışıgı goruyorsan 3 gune halledersın ama daha kucuk bence ve kıs gelıyor hava buz hasta edersın zorlama cokta 
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Benim oğlumda 20 aylık ben Haziran gibi yaza yani baslicam su an üşütür diye korkuyorum zaten iki haftadır hasta yavrum bı duzelemedi hemde bana göre erken iki yaş ve sonrası ideal bana göre kızımı da iki yaşını bir ay geciyodu alistirdim 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 603 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,859 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 230 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde NM 2018 (1,069 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 188 göst.
27 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Birmucizeolsunn (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 110 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,859 puan) tarafından soruldu

412,454 soru

12,417,282 cevap

45,068 kullanıcı