0 oy
131 göst.
Diğer kategorisinde (3,546 puan) tarafından
4 gün önce sezaryenle doğum yaptım dün gece kesilen yerde yanma hissetmeye başladım rahimde aynı şekilde idrar yaparken. Normal mı acaba ? 

4 Cevaplar

0 oy
(2,570 puan) tarafından
İdrarda yanma varsa enfeksiyon vardır canım büyük ihtimalle antibiyotik kullanıyorsun zaten onun faydası olucaktir sonda da yapabiliyor ama bak yanmayi
(3,546 puan) tarafından
Evet antibiyotik kullanıyorum inşaAllah enfeksiyon değildir :(
-Reklam-
0 oy
(19 puan) tarafından
Sezeryan olduğumda özel bolgemi hissetmiyordum cisim doluyordu içimde ama ben yinede hissetmiyordum ama yinede lavaboya gidiyordum yapiyordum zorlamadan 7 gün ben büyük tuvalete çıktım 1 ayda kendime geldim geçmiş olsun 
(3,546 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim evet bende hissetmiyorum ve çok az idrarim geliyor günde sadece 3 kere tuvalete oturuyorum
(3,546 puan) tarafından
Birde affedersiniz kanamanin çok az olması normal mi 4ncu günüm ama çok az geliyor
(19 puan) tarafından
Benkm kardeşim De hiç kanama olmadı bende çok oldu sen icin rahat değilse git baktir
(2,570 puan) tarafından
Kanama azalıp çoğalabilir canım normal bi durum daha yeni doğum yapmışsın 40 güne kadar kanar durur azalıp çoğalır
(3,546 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
0 oy
(769 puan) tarafından
Enfeksiyonum vardi idrarimi cok zor yapiyodum kesik kesjk yara yerinde yanma da normal canim 
0 oy
(759 puan) tarafından
Sonuçta içiniz kesiliyor karın bölge hemde idrarı yaptıkta boşalınca bi yanma oluyordu bende de oda kesik yaradandır daha yeni 1 haftaya kadar öyle oluyor sonra geçiyor

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 247 göst.
0 oy
8 cevap 121 göst.
28 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 80 göst.
21 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Expertmom (976 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.

411,573 soru

12,389,878 cevap

43,727 kullanıcı

Kategoriler

...