+2 oy
975 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından

Kizlar nasil sizce baya sagudum

image

image

34 Cevaplar

+9 oy
(819 puan) tarafından
Kuzucum bi avizenin degerini isigin olmayinca anlayacaksin .. avize iste isine yariyor mu ona bak bunu dert edinme 
(4,962 puan) tarafından
Ck haklı ve güzel bir yorum .. başkaları ne kadar da hayatımıza müdahale etmeyi hak goruyor sen beğenmiş almışsın neden soguyosun demkki eltimin düşünceleri seninkinden daha önemli bliosn
(1,336 puan) tarafından
++++ elindekinin degerini bilmek lazim guzel yorum canm. Baskasi begensin diye degilde kendin begenmen ve işe yarar birsey olmasi gerek.
(2,138 puan) tarafından
Ne kadar güzel bir yorum ++++++
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Onun bunun lafı ile elinizdekinin kıymetini anlamıyorsunuz öncelikle şükür et ki var ve evini aydınlatıyor ikincisi sen beğenip almışsın bi başkasının lafı neden bu kadar önemli üçüncüsü evde ki mobilyalara uyuyorsa kalsın benim hiç bir odamda avize yok mesela 
+1 oy
tarafından
Yanlış anlama diyicem ama anlayacaksın bende beğenmedim eski bir model duruyor 
(88 puan) tarafından
Ya öylemi
tarafından
Bence öyle :/
+1 oy
(4,088 puan) tarafından
İnsanların dediğine niye bu kadar takılıyorsunuz zevk meselesi işte sen zamanımda severek aldıysan şimdiye kadar da gözüne batmadıysa umrunda olmasın bence 
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Eltin seni kıskanmis asdfjk :D
0 oy
tarafından
Beğenmedim canm kusura bakma 
0 oy
tarafından
Eltine hak verdim ben canım, gerçi salonun falan böyle avangartsa uyar
0 oy
(853 puan) tarafından
Ben beğendim kullaniyrm sen yenilerini al bn demode seviyrm de ınsanları bu kadar konusturup üzmeyin kendinizi gayette güzel 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım demode mi bilmiyorum ama bende bu tarz şeyleri pek beğenmiyorum. 
0 oy
(8,113 puan) tarafından
Şu anda bunlar moda. Bence eltin modadan anlamıyor
0 oy
tarafından
Sen de deseydin ki tüm dertlerimiz bitti şimdi avizeye takılalım insanlar nelerle uğraşıyor biz nerelere takılıyoruz. Karanlık görmezsen ışığın değerini anlamazsın. Böyle ufak tefek şeylere takılmıyorum ben beğeniyorum yeter deseydin valla bana görümcem bir defa bı kıyafetim için bu nedir böyle güzel değil giyme bunu demişti ben beğenerek aldım severek Giyiyorum yeterdir demiştim hahahah.
0 oy
tarafından
Yani biraz eski model :)
0 oy
(113 puan) tarafından
Aman eltine ne ki. Sen begendiysen onemli degil bence herkesin zevki tarzi farkli sonucta :)
0 oy
tarafından
Salonun nasil modren mi avangart mi canım bende beğenmedim ama onemli olan senin begenmen
0 oy
(640 puan) tarafından
Şahsen bende beğenmedim ama eltin demode dedi diye bir avizeden soğuma bence. O zaman sen eltinin düşündüklerini önemsiyorsun kendi eşyalarında bile. Beğeniyorsan gerisi önemli değil. Boşver ben beğeniyorum de geçsin seni kıskandığı içinde diyor olabilir
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Bence güzel sen öyle seviyorsan eltin halt etmiş bende böyle eski tarz şeyleri severim
0 oy
(1,763 puan) tarafından

image

benimkide böyle cami avizesi gibi diyorlar hepsine bir kulp bulurlar canım hiç değiştirmeyi düşünmedim milletin lafıyla 
(2,138 puan) tarafından
Çok güzelmiş ama bu :)) bana farklı geldi beğendiğim yani :)
(1,763 puan) tarafından
Vallaha bana herkes camiden mi çaldın getirdin diyor artık bunaltiyorlar ama degistiemiyorumda çünkü çok pahalı ve evin spotları dahil bu şekilde takim tüm odalar gücüm yok yani
0 oy
(135,780 puan) tarafından

yani zevk meselesi tabiki :ermm:

0 oy
(1,043 puan) tarafından
Oturma odasında falansa olmuyor gerçekten ama salon mobilyana uyumlaysa olabilir 
0 oy
(197 puan) tarafından
Tek olarak bakmamak lazım klasik bir salon takımıysa iyi ama sportif bir takımsa uymaz ama kendi başına ağır klasik bir avize zevkler ve renkler bence tartışılmaz herkesin zevki kendine sen beğendiysen içine simdiyse kimseyi takma derim sonuçta sen yaşayacaksın o evde 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 539 göst.
1 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 190 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
9 Şubat 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 477 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Gurmeanne (712 puan) tarafından soruldu

411,946 soru

12,401,524 cevap

44,444 kullanıcı

Kategoriler

...