0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 

Doktor bacak arası boş dedi ama dudak şekli falan yoktu bugün tiktok da bi kadın izledim doğuma kadar hep kız demişler doğum yapmış oğlu olmuş beşiği odası hep pembeydi bide kadın diyodu erkek hissediyodum  diye valla bende hissediyorum anneler hissedermis gerçekten ama bilmiyroum ya bi hazırlıkta yapmadım daha bir kere sordum zaten cinsiyeti merak ettim şimdi böyle olanlar var mi

3 Cevaplar

0 oy
(4,092 puan) tarafından
Ayrıntılıyı bekle orda kesin öğrenirsin sen bile görüyorsun ne olduğunu ayrıntılı olduğunu
tarafından
Demi yaaa ama burda ayrıntılı ultrason için şehir hastanesine gitmem gerek ve orda da kolay kolay ne sıra bulabiliyorsun nede doktoe
-Reklam-
0 oy
(10,060 puan) tarafından
Bana da ilk oğlum biri kız dedi biri erkek dedi detaylı ultrasona kadar bekledim hazırlık yapmadım detaylı da kendimiz gördük pipiyi. Şüphen varsa detaylı ultrasonu bekle. Bizim hem akrabamız hem komşumuz kadın 9 ay boyunca oğlu olacak sandı herşeyini erkeğe göre hazırladı bir doğdu kız çocuk şuan 5 6 yaşlarında Rabbim ne verirse hayırlısını versin
tarafından
Amin tabiki onca sağlıklı hayırlı olsun inşallah
Çünkü hep rüyam da erkek bebek görüyorum hislerim de kuvvetlidir yani kızım da kiz oğlum da erkek hissetmisdim zaten bunda da böyle bisey oldu ki zaten doktorum okadar rahat söyledi ki hiç umursamadan rastgele söyledi hemen kaldırdı  falan şok oldum yani insan inceler biraz
(10,060 puan) tarafından
Biraz bekle başka doktora git canım Emin olmak için
tarafından
Evet öyle yapacam biraz daha zaman geçsin
0 oy
(5,221 puan) tarafından
banada dr 12. haftada erkek dedi ama ben kız hissediyodım daha doğrusu ilk çocuğum kız olsun onu süsleyeyim püsleyeyim istiyodum belkide ondan. erkek dedi hafif buruldum ama evlat tabiki oda can parçası. sonra 16da kesin kız dedi yani hissettiğim çıktı :) 
tarafından
Yaa bak gördün mü çıkıyor evet kesinlikle anneler hisseder yaa
(5,221 puan) tarafından
kaç haftalıksın cnm. benm gibiler istisna da olabilir
tarafından
Yeni 16 hafta olduk
(5,221 puan) tarafından
tamam öğrenirsin aslında 16. hafta ve sonrası daha doğru cinsiyet görülebilmesi için
tarafından
Hmm ne bilim yaa içim bi kuşku var ama

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 171 göst.
11 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 692 göst.
21 Kasım 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 288 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 564 göst.
26 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mehmetcan Emir (888 puan) tarafından soruldu

406,087 soru

12,174,575 cevap

36,647 kullanıcı

...