Oğlum sünnet oldu 3 gün önce hala toparlanmadi o gün ev cümbür cemaat gelen giden doldu bugünde abisigil gekiceklermis birde yemeğe yani ben kendime yemek yapıp yiyemiyorum oğluma bakıyorum anca kocamın istekleri bitmiyor birde onlar gelecekmis sabah tartıştım. Ben daha evimi temizleyemiyorum inanın süpürgeyi yalvar yakar eşime yaptırıyorum oğluma iki gram bişey yedireyim diye zaten çocuğum yürüyemiyor psikolojik olarak yıprattı beni birde gelen gidene koşturuyorum ya Allah aşkına haksızmiyim gelen çaya gelsin diyorum yemeğe nasıl kosayim ya birde bir insan kulu yardım etmiyor her şeye koşturmaktan canım çıktı oğlum sünnet oldu Feryat figan ağlıyor ben mutfaktan çıkamadım Allah aşkına ya deliricem şimdide onlar gelecekmis birde bana demesin mi ben kuaföre gidicem oradan pazara geçicek çocuğa sen bak akşam misafir gelicek erkenden gidip geliyim evde bir ton iş var hangisine kosayim iki lokma yemedim ya sabahtan beri çocuk altına yapmış onu temizle yedir içir pansumanı yap ev toparla kocamın bitmek bilmeyen istekleri ayrı kafayı yedim