0 oy
419 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (49 puan) tarafından
Dusa girdim oglum aglmasin diye hizli hizli davraniyodum ben jiletle alrim bacaklarimi alaym dedim duşa girmisken birden jilet ayak bilegime bi girdi kanamaya başladi sonra baktim dizimdende kan akiyor sonra diger bacagimdan resmen kan golu oldu banyo ciktim sildim bacaklarimi giyjirken dikeldigim hali hep kan olmuş üstune oglumda basmiş kana şuan sardim sızliyor bacaklarim agda vs kullanamiyorum cnm cok aciyor

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Makina kullansana geçmiş olsun 
(49 puan) tarafından
Kullanamiyorum cnm
-Reklam-
0 oy
(12,748 puan) tarafından
Lazere gidin jilet zorluk her türlü canım hem çabuk çıkıyor hem de baksana bir sürü kesik Allah muhafaza mikrop kaparsın. Pahalı gibi gelıyor ama büyük lüks gerçekten 
tarafından
Canm çok canı acıyomu yapılırken , bide genitale gttn mi
0 oy
tarafından
Canım ben 7 sene boyunca jiletle aldım ve hiçbir zaman da kanatmadım bir yerimi hangi jileti kullandığına bağlı bir ikincisi baktım öyle olmuyor valla kendimi ağdaya alıştırdım hatta şu an kendim kendi ağdamı yapıyorum hiçte acımıyor alıştıktan sonra maalesef jilet iki günde  üç günde hemen uç atıyor sonra diken diken oluyor dokununca hiçte hoş bir his değil o yüzden ben terk ettim sana da tavsiye ederim
0 oy
tarafından
Venüs markalar aslında kanatmıyor
0 oy
tarafından
Venüs kullan canım onlarda kesme vs olmuyor teninde diken diken olmaz hem kremli olduğu için 
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Böyle daha cok acıyor ama canım agda o anlık sadece geciyor hemen bence Bi an önce agdaya, başla Jilet pişmanlıktır valla agfanın temizlgini rahatlığını görünce anlarsın 
0 oy
(868 puan) tarafından
venus hem kesmiyor hem de normal jiletler gibi sert çıkmıyor
0 oy
tarafından
Geçmiş olsn canm bi kere benmde başıma gelmişti 
0 oy
(121 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım aceleyle yapınca öyle oluyo işte... Venüs kullan canım kesme riski olmuyo onda 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 243 göst.
24 Ocak 2023 Aile kategorisinde Hmzftmnr (129 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 409 göst.
31 Mayıs 2020 Aile kategorisinde Hanifemm (1,493 puan) tarafından soruldu

405,703 soru

12,157,241 cevap

36,595 kullanıcı

...