+1 oy
479 göst.
Diğer kategorisinde (693 puan) tarafından

image

evimi çok seviyorum ama bu görüntüden nefret ediyorum kapak yaptıralım dediğim de herkes tepki veriyorlar kiracısın çıkarsan boşa yaptırmış olursun diyorlar ne yapım burayı şimdi iğrenç 

23 Cevaplar

0 oy
(4,854 puan) tarafından
Kapaktan başka çare yok ne kadar olabilir ki bi kapak en fazla
-Reklam-
0 oy
(3,457 puan) tarafından
Kapak yaptirmicaksan süslü uygun bir perde şeklinde bişey yapabilirsin ki ama kapak bile bişey tutmazki yani oraya
0 oy
tarafından
Allah aşkına kimseyi ne dinliyorsun kapak yapılacak başka yapılacak bişey yok kullanıyorsun sonuçta kiracıyız diye hiç mi bişey yapmıcaz evlere ya.
0 oy
(154 puan) tarafından
Oraya göre karton kea boya dolap renginde kumaş yap 
0 oy
(38 puan) tarafından
Çok pahalı değilse bence kapak yaptırın. Kardeşim kiracı olduğu halde evine kocaman ayakkabılık yaptırdı 
0 oy
(13,147 puan) tarafından
En fazla 250 lira tutar kiracısın ama orada yaşıyorsun sen canım rahatsız olduğun bir duruma değiştir millet bizim yerimizde olsa kafayı yiyecek demek ki ne yenilemeler yaptık biz kaldığımız evlere 
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Mukavva kartona beyaz renkte biseyler kaplasan veya boyasan aynı kapak gibi olur veya dolap renklerinde bı kağıtla kaplasan.
0 oy
tarafından
Böyle görmektense kapak yaptır 
0 oy
tarafından
Orası fırın yeri sanki tüp için başka yer olması lazım tüpü oraya koymalısın
0 oy
tarafından
Benim yerimde olsan kafayı yersin herhalde :)
(693 puan) tarafından
:(( Allah gönlümüze göre ev nasıp etsin inşallah
0 oy
(11,932 puan) tarafından
Cnm tüp ne kadarda bir alınıyor? Boyle tahta gibi desenli yapılanlar var. Alıp yapıstırsan oraya. Ama zırt pırt tup alınıyorsa o da mantıksız
tarafından
Ayda en az bir tane kullanıyordur
0 oy
(766 puan) tarafından

image

Bu tarz bisey yapabilirsin o zaman canim maliyeti az olsun istiyosan
(693 puan) tarafından
Hoş değil ya eşimle konuştum marangoz cagiricak yarın yaptırıcam valla Allah bilir ne zaman çıkarım böyle durması hoş değil
0 oy
tarafından
E sen benim kutfagi görsen orayı öpüp durursun ..

İnsanlar haklı senin olmayan eve neden biseyler yapıyorsun 
0 oy
(450 puan) tarafından
Canım kapak yaptır ama ev sahibine söyle ev sahibi de tamam derse liradan kapak masrafını düşersiniz ou da konuşursun. 
0 oy
tarafından

Bnde 1.5 sene önve ev aldm ev almadan öncede mini fırın almıştm canm kıyamadm onu atmaya çok gzl çünkü hala onu kullanırım fırın olarak , 

Benm ankastre fırın dolabımı böyle değerlendirdm 

image

(693 puan) tarafından
Sizin Ocak ankastre bizimki normal tezgah ocağı hoş görüntü değil işte
tarafından
Seninkiside ankastre fırın yeri canm , önüne tül gbi bişey takabilirsn
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Çiçekli kumaşlardan buzmeli örtü diktirebikirsin canım masa ortusunude yaptır takım olmuş olur
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Başka da ne olabilr ki en güzeli orjinali kapak yani.  Hem neden tepki gösteriolar ki 1 kapak ne kadar olur ki ayri ca kiracisinn diye insan evinin gözüne hoş gelmesini istemez mu 
(693 puan) tarafından
En ucuzu 100 TL dedi bugün bakicam bulursam uygun bı yer yaptırıcam ankastre fırın alamam
0 oy
(4,625 puan) tarafından
O kadar da göze batmıyor 
0 oy
tarafından
Bu tüpler için örtü var ondan takabilirsin üstüne güzel  duruyor
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Olurmu canim kiracıyiz  da hergun  de tasinmiyoruz  yani evden . Kapak yaptır güzelce aynı dolap renginden.  Hani desem kağıtlar var ya kalın mukavva üstüne sade renk mesela yapışkan oda iyi olur da orda da tüp var tüp bitip degistirdikce  zırt pırt o yapışkan  bu sefer mahvolur gider en mantıklısı dolap 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 57 göst.
11 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Mehtap23 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 182 göst.
16 Aralık 2024 Moda kategorisinde Elifm41 (2,559 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 295 göst.
0 oy
3 cevap 125 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emine_ozder01 (193 puan) tarafından soruldu